VIDEO. Secretele iubitei lui Dani Oţil. Nu v-ați fi imaginat niciodată ce ascunde celebrul model

Publicat: 14 Dec. 2020, 14:19 Vedete

Gabriela Prisăcariu este unul dintre cele mai apreciate modele din România. Blondina a devenit cunoscută după ce a câștigat în urmă cu mai mulți ani competiția „Supermodels by Cătălin Botezatu”. Totodată, popularitatea sa a crescut semnificativ după ce a intrat într-o relație cu Dani Oțil, prezentatorul de la Antena1 care a și cerut-o în căsătorie.

Gabriela Prisăcariu, fără doar și poate are un corp de invidiat. Logodnica prezentatorului TV a dezvăluit în urmă cu mai mult timp care este secretul său. În primul rând este vorba despre o genă bună, dar și stilul de viață sănătos. Face de asemenea și multă sală pentru a avea corpul invidiat de atâtea femei și admirat de mulți bărbați.

„Am niște gene foarte bune, le moștenesc de la mama mea, așa că să nu vă mai întrebați de ce mi se spune Miss Funduleț. Cu greutatea nu am avut niciodată probleme. Nu mănânc produse fast-food, ci doar ce gătește mama mea: sarmale, ciorbițe, clătite, cozonaci, plăcinte și multe altele.

Sunt singură la părinți și mă răsfață mama. Nu practic sporturi de performanță. În liceu, mi-am luat scutire de la ora de sport, dar de doi ani merg la sala de fitness. Am fost motivată de rezultate după primele pătrățele de pe abdomen. Mă antrenez cu greutăți, alergare, fac abdomene, brațe, fesieri și nu am antrenor.

Îmi place să mă antrenez singură, pentru că îmi cunosc bine corpul și știu ce părți să lucrez. Petrec cam o oră și jumătate la sală și încerc să ajung zilnic”, a declarat Gabriela Prisăcariu, pentru Click!.

Dani Oțil, declarații incredibile din intimitate

În cadrul unui interviu sincer, Dani Oțil a vorbit despre viața lui intimă fără perdea. Prezentatorul TV i-a mulțumit Mihaelei Rădulescu pentru viața sexuală pe care a avut-o în următorii doi au după ce s-au despărțit.

„Mie îmi place sexul dimineața. Erecția de dimineață e provocată din mai multe cauze anatomice. Eu și mental și sexual sunt foarte bine dimineața. Cred eu că unele femei sunt urâte dimineața. (…) Există viață după Mihaela Rădulescu. Iată-ne aici! Eu mai vorbesc cu Mihaela și avem glumele noastre. De fiecare dată când vorbim îi mulțumesc pentru viața mea sexuală de după ea în următorii doi ani. (…) Doi ani după relația cu Mihaela.. Doamne! Mă simțeam o unealtă, o ustensilă”, a povestit Dani Oțil.

 

Sursă foto: Instagram

Publicat: 14 Dec. 2020, 14:19 Vedete
Pe aceeași temă