Dani Otil are trupa pentru nunta: ” O sa facem o ‘Ia-ti mireasa ziua buna’ salsa”

Publicat: 11 Sep. 2019, 12:15 Vedete

Prezentatorul TV a luat pe toata lumea prin surprindere atunci cand a facut un anunt neasteptat.

Dani Otil are trupa pentru nunta. Bat clopotele de nunta pentru Dani? Asa s-ar zice dupa ultima declaratie a sa, care a socat putin pe toata lumea. Se pare ca acesta si-a ales deja trupa pentru nunta.

Prezentatorul de la ‘Neata a declarat ca stie deja ce trupa vrea sa-i cnate la nunta, atunci cand va fi luat de acasa, de la Resita, in postura de mire.

Dani Otil are trupa pentru nunta

Razvan Simion a vorbit despre nunta lui Dani Otil. Se insoara sau nu colegul lui

Mai exact, vrea sa Zach si trupa Mandinga sa faca onorurile, si sa incnate pe toata lumea la nunta lui: „Zach, să fii să-mi cânți la Reșita, când mă iau de acasă ăștia mire! O să facem o «Ia-ți mireasă ziua bună» salsa”, a spus Dani Otil, potrivit Antena1.

Discutia a avut loc dupa ce Dj Sava, Hyenas, Mandinga, Yasiris si MWolf au cantat piesa „BOA”, pe malul marii, la „Neatza cu Razvan si Dani”.

Ce afaceri are Dani Otil? Prezentatorul TV si-a investit salariul in doua firme

Apare de zeci de ani la tv, in fiecare dimineata, alaturi de Razvan Simion. Matinalul este indragit de publicul tarii si se simte la bani.

Dani Otil a marturisit pentru viva.ro ce afaceri are. Prezentatorul emisiunii Neata cu Razvan si Dani si-a investit veniturile in doua firme. Una este de productie video si content, iar alta este destinata comertului. Adica are un restaurant cu preparate delicioase.

Prezentatorul tv sustine ca nu s-a imbogatit de pe urma lor, dar traieste decent. Are grija ca toti angajatii lui sa isi ia banii, la final de luna, si ca firmele sa nu fie datoare la stat. Lucru care si noua ni se pare normal 🙂.

Vezi continuarea AICI!

Publicat: 11 Sep. 2019, 12:15 Vedete
Pe aceeași temă