Mihaela Rădulescu, declarație de dragoste emoționantă pentru Felix Baumgartner: ”Continuă să fii… eroul lor și… bărbatul meu”

Publicat: 20 Apr. 2021, 14:34 Vedete

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartneer formează un cuplu de câțiva ani. Deși de-a lungul timpului s-a zvonit faptul că relația celor doi nu ar merge atât de bine, iată că frumoasa prezentatoare TV le închide gura cârcotașilor. Cu ocazia zilei de naștere a iubitului său, vedeta i-a transmis pe rețelele de socializare o declarație sinceră de dragoste.

Astăzi, 20 aprilie, Felix Baumgartneer își aniversează ziua de naștere. Celebrul sportiv împlinește vârsta de 52 de ani, iar Mihaela Rădulescu nu putea să rateze acestă ocazie importantă și i-a făcut o surpriză partenerului său.

Vedeta i-a transmis un mesaj pe rețelele de socializare care a ajuns cu siguranță la inima lui Felix.

”La mulți ani, Scahtzi! Continuă să mergi înainte, continuă să zbori, continuă să inspiri oameni, continuă să fii… eroul lor și… bărbatul meu. Și… restul îl știi”, a transmis Mihaela Rădulescu în mediul online.

Mihaela Rădulescu, despre relația cu Felix Baumgartner

În cadrul unui interviu mai vechi, Mihaela Rădulescu a făcut câteva dezvăluiri despre partenerul său, dar și despre cum a reușit acesta să o cucerească.

”Nu, n-a fost „coup de foudre”. Și nici până azi nu știu de ce m-am îndrăgostit de un bărbat din singura categorie pe care am evitat-o cu strictețe – cea a playboy-lor, a donjuanilor de profesie…. Am învățat să-mi prețuiesc mult mai mult viața privată. Și am constatat că am numai de câștigat de-aici, atât eu, cât și familia mea. Nu mai vreau să mă mărit, nu trăiesc ce vor alții, ci doar ce are sens total pentru mine. Și dacă o relație cu un bărbat de pe altă planetă mă face fericită și trebuie să ne întâlnim în cosmos ca să fim fericiți, o s-o fac, fără selfie.

Știu că pare ciudat să nu trăiești în aceeași casă, oraș, țară cu bărbatul tău, dar la fel de ciudat poate fi să-ți împarți patul sau gândurile cu un om pe care nu-l mai iubești sau care are pe alta. Nu trăim la fel, nu gândim la fel despre iubire și libertate, nu simțim la fel, deci haideți să mai și acceptăm că și cuplurile pot avea diverse forme de fericire și de conviețuire. Iar dacă nu puteți accepta, eu tot vă doresc fericirea mea, pentru că e reală și întreagă”, a mărturisit ea.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 20 Apr. 2021, 14:34 Vedete
Pe aceeași temă