Mihaela Rădulescu a dezvăluit secretul relației cu Felix Baumgartner: ”Cu toții căutăm pe cineva cu care să îmbătrânim împreună”

Publicat: 07 Jan. 2021, 14:40 Vedete

Mihaela Rădulescu a dezvăluit recent care este secretul relației sale. Prezentatoarea TV trăiește de câțiva ani o frumoasă poveste de dragoste alături de Felix Baumgartner pe care îl consideră bărbatul potrivit cu care să trăiască până la sfârșitul vieții.

Recent, frumoasa brunetă a publicat pe rețelele de socializare o fotografie cu partenerul său, dar și un mesaj sugestiv în dreptul acesteia.

În imagine, cei doi apar într-o ipostază extrem de romantică, iar prietenii săi virtuali au apreciat imediat fotografia care a strâns într-un timp foarte scurt sute de mii de like-uri.

„Cu toții căutăm pe cineva cu care să îmbătrânim împreună, dar cel mai înțelept știe că secretul este să găsim pe cineva cu care să rămânem copii. Ne potrivim descrierii”, a scris Mihaela Rădulescu pe Instagram, în dreptul fotografiei de cuplu, conform protv.ro.

Mihaela Rădulescu, despre relația cu Felix Baumgartner

În cadrul unui interviu recent, Mihaela Rădulescu a făcut câteva dezvăluiri despre partenerul său, dar și despre cum a reușit acesta să o cucerească.

”Nu, n-a fost „coup de foudre”. Și nici până azi nu știu de ce m-am îndrăgostit de un bărbat din singura categorie pe care am evitat-o cu strictețe – cea a playboy-lor, a donjuanilor de profesie…. Am învățat să-mi prețuiesc mult mai mult viața privată. Și am constatat că am numai de câștigat de-aici, atât eu, cât și familia mea. Nu mai vreau să mă mărit, nu trăiesc ce vor alții, ci doar ce are sens total pentru mine. Și dacă o relație cu un bărbat de pe altă planetă mă face fericită și trebuie să ne întâlnim în cosmos ca să fim fericiți, o s-o fac, fără selfie.

Știu că pare ciudat să nu trăiești în aceeași casă, oraș, țară cu bărbatul tău, dar la fel de ciudat poate fi să-ți împarți patul sau gândurile cu un om pe care nu-l mai iubești sau care are pe alta. Nu trăim la fel, nu gândim la fel despre iubire și libertate, nu simțim la fel, deci haideți să mai și acceptăm că și cuplurile pot avea diverse forme de fericire și de conviețuire. Iar dacă nu puteți accepta, eu tot vă doresc fericirea mea, pentru că e reală și întreagă”, a mărturisit ea.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 07 Jan. 2021, 14:40 Vedete
Pe aceeași temă