Mihaela Rădulescu și Felix au pus stop zvonurilor. Ce se întâmplă de fapt între cei doi

Publicat: 28 Jun. 2020, 14:37 Vedete

În urmă cu câteva luni, Mihaela Rădulescu a hotărât să se retragă o perioadă din showbiz și de pe rețelele de socializare. Din acest motiv gurile rele au vorbit despre o presupusă despărțire a fostei prezentatoare TV de Felix. Bruneta a pus capăt acestor speculații cu ultima fotografie pe care a publicat-o pe Instagram.

Recent Mihaela Rădulescu a publicat imaginea pe care mulți probabil o așteptau. Alături de partenerul său, frumoasa bruneta a petrecut în natură o bună parte din zi. Cei doi par foarte relexați, semn că orele petrecute în aer liber, după perioada de izolare le-au priit de minune.

Ce spune Mihaela Rădulescu despre partenerul ei

În urmă cu ceva timp, Mihaela Rădulescu a mărturisit că a fost cucerită de faptul că Felix este un perfecționist și un om extrem de echilibrat în tot ceea ce face.

„Dupa ce l-am cunoscut, a fost si mai grav – am realizat ca traiesc si iubesc un om care nu intelege frica sau pericolul asa cum le definim noi, dar am vazut de la bun inceput si disciplina extraordinara in care face absolut tot. N-am cunoscut pe nimeni atat de minutios, atat de perfectionist, atat de organizat si de echilibrat. Apoi, ar mai fi cateva detalii cu care m-a cucerit, dar nu vrei sa le auzi” a spus vedeta.

Cum şi-a câştigat Mihaela Rădulescu primii bani

A fost întotdeauna o femeie sinceră şi asumată şi nu a avut nicio problema în a recunoaşte faptul că în urmă cu 30 de ani a lucrat ca şofer de taxi. Deşi era foarte tânără, Mihaela Rădulescu a dezvăluit că îşi dorea să fie o femeie independentă.

„În perioada în care eram studentă la IEFS, câştigam un ban în plus făcând pe şoferiţa de taxi prin Regie. Nu luam decât bătrâni şi femei. Opream Oltcitul personal lângă ei şi întrebăm: «Nu vreţi să va duc eu?». Eram «ilegalistă», nu aveam acte pentru aşa ceva. Abia după Revolutie mi-am luat autorizaţia de taximetrist”, a mărturisit vedeta în urmă cu ceva timp, potrivit viva.ro.

Publicat: 28 Jun. 2020, 14:37 Vedete
Pe aceeași temă