S-a aflat adevărul. Cum şi-a câştigat Mihaela Rădulescu primii bani: „Câştigam un ban în plus făcând…”

Publicat: 13 Dec. 2019, 12:35 Vedete

Mihaela Rădulescu este una dintre cele mai cunoscute şi apreciate vedete din România. Prezentatoarea TV a demonstrat faptul că este o femeie puternică şi ambiţioasă, iar tot ceea ce şi-a propus în viaţă a reuşit să realizeze prin multă muncă.

Viaţa Mihaelei Rădulescu nu a fost întotdeauna roz. Vedeta a început de jos pentru a ajunge la cariera de succes pe care o are acum şi la care mulţi nici măcar nu visează.

A fost întotdeauna o femeie sinceră şi asumată şi nu a avut nicio problema în a recunoaşte faptul că în urmă cu 30 de ani a lucrat ca şofer de taxi. Deşi era foarte tânără, Mihaela Rădulescu a dezvăluit că îşi dorea să fie o femeie independentă.

„În perioada în care eram studentă la IEFS, câştigam un ban în plus făcând pe şoferiţa de taxi prin Regie. Nu luam decât bătrâni şi femei. Opream Oltcitul personal lângă ei şi întrebăm: «Nu vreţi să va duc eu?». Eram «ilegalistă», nu aveam acte pentru aşa ceva. Abia după Revolutie mi-am luat autorizaţia de taximetrist”, a mărturisit vedeta în urmă cu ceva timp, potrivit viva.ro.

S-a aflat salariul Mihaelei Rădulescu de la Pro TV

Dacă în trecut frumoasa prezentatoare TV nu avea un salariu mulţumitor, se pare că acum încasările din publicitate sunt foarte importante pentru liderul de audienta din tara, fiind vorba despre 200 de milioane de euro pe an. De aceea, vedetele care fac rating, precum Mihaela Radulescu, sunt platite exceptional, potrivit Cancan.

Mihaela a reusit astfel sa bifeze frumoasa suma de 100.000 de euro + bonusuri, dupa ce au avut loc mai multe discutii, inclusiv cu CEO-ul PRO TV, Alexandras Cesnavicius. Deloc rau am spune noi.

Aceasta suma este echivalenta cu cea castigata de Mihaela la „Romanii au talent”, show transmis tot de Pro TV. Ceea ce inseamna ca Mihaela a reusit sa stranga o avere frumusica de pe urma emisiunilor pe care le-a prezentat in decursul anilor.

Publicat: 13 Dec. 2019, 12:35 Vedete
Pe aceeași temă