Mihaela Rădulescu, mai sinceră ca niciodată. Vedeta a publicat un mesaj dur pe reţelele de socializare. Cine a reuşit să o enerveze pe diva de la Monaco

Publicat: 16 May. 2020, 09:09 Vedete

Mihaela Rădulescu este una dintre cele mai frumoase vedete din showbiz, dar și una cu o personalitate foarte puternică. Fosta prezentatoare TV nu s-a abţinut niciodată din a spune lucrurilor pe nume.

Mihaela Rădulescu se află și ea în izolare, iar timpul liber pe care acum îl are şi-l petrece alături de familia sa. Totodată diva de la Monaco a avut timp să analizeze foarte bine situația și oamenii din jurul ei și a ajuns la o concluzie extrem de clară.

Extrem de sinceră, Mihaela Rădulescu şi-a aşternut gândurile într-un mesaj pe care apoi l-a publicat pe reţelele de socializare.

”Mă tot gândeam la zilele astea, în care ne-am petrecut așa de mult timp cu noi însine, nu numai cu familia, netul sau Netflix-ul. Și îmi trecuse prin cap, printre altele, slavă Domnului, cât timp cheltuim aiurea …pe alții, vorbind despre viața altora, despre alegerile altora… Câtă energie consumăm judecând, punând etichete, strâmbând din nas la ce strambă și alții, doar ca să le fim pe plac.

Și ce mare șmecherie e bucuria aia reală, care vine de la oameni bogați la cap, generoși, creativi, senini, copilăroși…și, tocmai de-aia, mai profunzi ca un lac de munte. Atât. Era un gând. Pornise de la gluma din poză, dar si de la ce am mai văzut prin fereastra asta deschisă spre lumea de acum, din starea neobișnuită de acum. O mulțime de oameni atrăgători, de minți cu care m-aș plimba în parc, de suflete fragile ca brandușele mov, de oameni cu chef de viață sau numai de vorbă… Ba chiar și o mulțime de oameni singuri…sau triști, speriați, deprimați.

Toți se văd, chiar dacă se ascund după povești vesele sau neutre.. Mulți oameni de aici habar n-au cât pot de mult, dar încă n-au curaj să scoată din ei, în vreme ce unii dau pe dinafară de o încredere oarbă în ceva ce nu prea sunt…, dar ar vrea…și nu se poate.. Avem de toate… și mai bune și mai rele…, vorba cântecului. Și noroi..și stele…”, a fost mesajul transmis de Mihaela Rădulescu pe pagina sa de Instagram,

Publicat: 16 May. 2020, 09:09 Vedete
Pe aceeași temă