Panică în showbiz! Delia, suspectă de coronavirus după vacanţa în Asia. Cum au reacţionat colegii artistei

Publicat: 25 Feb. 2020, 13:42 Vedete

Organizația Mondială a Sănătății a avertizat că lumea ar trebui să se pregătească pentru “o eventuală pandemie” cu noul coronavirus. Informaţia a ajuns şi printre vedetele din România, iar Mihai Bendeac s-a îngrijorat cel mai tare.

Este cunoscut faptul că prietena actorului, Delia pleacă în diferite vacanţe prin toată lumea. Artista a vizitat toate continentele, iar recent s-a întors din Asia, acolo unde au fost semnalate câteva cazuri de coronavirus.

Mihai Bendeac a avut o discuţie destul de serioasă cu colega sa de emisiune şi a averizat-o cu privire la ce s-ar putea întâmpla dacă aceasta a contactat virusul.

”Te aștept de două zile ca pe un cireș copt. Ai fost în Asia trei săptămâni, au fost trei cazuri acolo unde ai fost tu. În orașul respectiv. Dacă ăla a tușit așa și a venit un vânt… Dacă tot Singaporele e mort, c-a tușit ăla, tu – dacă ești infectată cu coronavirus – tu nu știi. Pentru că simptomele apar după două săptămâni. Tu stai cu noi, eu mă duc acasă, deși acasă nu îmbolnăvesc pe nimeni, dar omul ăsta îmbolnăvește o nevastă, un copil”, a spus Mihai Bendeac.

Colega sa, a încercat să îl liniştească pe carismaticul jurat, explicându-i că nu este infectată cu virusul ucigaş.

Delia, experienţe neplăcute în vacanţa din Asia

Delia și soțul ei au primit interdicție de a părăsit hotelul în care sunt cazați cei doi din cauza virusului mortal. Mai mult decât atât, în zona în care stau sunt deja trei cazuri! Vedeta a postat pe Instagram ce se întâmplă.

„La stiri, apare pe burtiera că esti sechestrată din cauza virusului ucigaș”, i-a scris unul din fani pe Instagram.

„Nu sunt…dar nici nu am umblat azi de când am aflat că au fost 3 cazuri aici. Am stat cuminţi în resort. Mâine în aeroport punem măscușe și sperăm să fie bine”, a răspuns ea.

Publicat: 25 Feb. 2020, 13:42 Vedete
Pe aceeași temă