Ozana Barabancea a intinerit! La 49 de ani incepe sa arate ca o pustoaica

Publicat: 20 sept. 2018, 14:27 Autor: D. C. News 3

2018 este si va fi anul Ozanei Barabancea. Vedeta a facut cea mai importanta schimbare in viata ei.

De cand s-a operat si a slabit, Ozana Barabancea a intinerit! Vedeta este din ce in ce mai slaba si mandra de eforturile sale. Dupa operatia de micsorare a stomacului si slabirea imediata si eficienta, Ozana Barabancea continua.

Vedeta arata demential la 49 de ani si isi pregateste intens trupul pentru vara lui 2019. Ozana a marturisit ca urmeaza proceduri de remodelare corporala. Vedeta Antena 1 vrea sa arate din ce in ce mai bine. Si efectele se vad de cateva saptamani. Pare ca a intinerit!

Ozana Barabancea a intinerit!

Ozana Barabancea a intinerit! La 49 de ani incepe sa arate ca o pustoaica„Cam asa ma prezint la cei 49 de primaveri insorite sau racoroase, pe care le bifez in procesul meu de intinerire. Nu stiu altii cu sunt dar eu cand ma gandesc la viata mea, la cate lucruri frumoase am experimentat, la cate emotii am trait, la cata bucurie am impartasit, la cate muzici am aprofundat, la cate tristeti am consumat, la cate iubiri am lacrimat, la cate emotii am acceptat, pot doar sa ma bucur ca sunt de soi bun si gena se transmite minunatilor mei copii.  Aleg sa fiu fericita.

Ozana Barabancea a intinerit! La 49 de ani incepe sa arate ca o pustoaicaAm pornit pe drumul reconturarii corpului meu,Operatia de Lifting corporal mi-a amintit ca sunt curajoasa si ca dorinta femeii de a intineri e justificata la orice varsta! Si mai e o lectie : RABDAREA! Lucrurile importante se fac incet, asteptandu-le cu credinta si rabdare, putere de defocusare de la orice perturbare fizica sau mentala.

Ozana Barabancea a intinerit! La 49 de ani incepe sa arate ca o pustoaicaPs PAUZA ASTA BINEVENITA DE „DETOXIFIERE FEISBUCISTA ” MI A PRINS BINE.NU VA IMAGINATI CA O SA MAI STAU ZGAITA N TELEFON SA NEGOCIEZ SAU SA ECHILIBREZ SPIRITELE DE PRIN POSTARI”, a publicat Ozana Barabancea pe contul ei de Facebook.

Publicat: 20 sept. 2018, 14:27 Autor: D. C. News 3
Pe aceeași temă
×