Oana Zăvoranu continuă seria atacurilor. Ce a spus despre Valentina Pelinel și Andreea Bănică

Publicat: 19 nov. 2020, 14:40 Autor: Andreea Voicu Vedete

Oana Zăvoranu continuă seria atacurilor la adresa vedetelor! De data aceasta, bruneta le-a luat în vizor pe Andreea Bănică și pe Valentina Pelinel.

Oana Zăvoranu s-a ”luat” de Andreea Bănică, după ce artista a ales să facă reclamă la un produs alimentar pe care foarte mulți dintre români îl folosesc, și anume bulionul. Cu note subtile, ”Querida” a încercat să transmită faptul că o cântăreață, practic, nu ar trebui să facă reclamă la anumite produse.

”Marea” artistă pentru că e fomiță mare face reclame multiple și la orice. Acum, spre exemplu, a venit vremea unui bulion. Trăiasca miloaga și miloagele, că așa fac marile ”dive”, reclame la bulion, bun și ăla dacă nu sunt cântări. Oare ce o mai urma? Un ceai? Un mop? Un unguent sau sirop de tuse? Vom vedea…”, a scris Oana Zăvoranu în dreptul unei fotografii pe Instastory, arată Cancan.

Pe de altă parte, Oana Zăvoranu a aruncat săgeți și spre Valentina Pelinel, tot pe rețelele de socializare, numind-o ”amărâtă” și făcând o comparație cu un animal.

”Ce dracu aștepți tu, mă amărâto? Trenul de Buzău? Că pe ăla de New York, unde erai tu ”mare model”, l-ai pierdut! Uitați-o mă și pe buză de iepure, că și ea e INFLUENCEREA MY ***… și face și ea concursuri cu nimic. Borcea ce zice? Nu îți mai dă nimic așa? Te-a lăsat pe uscat?”, spune Oana Zăvoranu.

Oana Zăvoranu o face praf pe Anda Adam

”Querida” continuă seria ”atac la vedetă” și de data aceasta a ”prins-o” pe Anda Adam. Cântăreața a postat o fotografie pe rețelele de socializare în care face reclamă la un anumit produs, iar Oana Zăvoranu a comentat aspectul fizic al cântăreței. Pe Instastory, bruneta a scris: ”Dar între pectoralii ăia ce ai? Că nu ne mai putem concentra la ce faci tu reclamă, cane e frică, femeia bărbat bine. Și lasă photoshopul, că nici nu te-am recunoscut… noroc cu pectoralii… pardon, sânii”.

Sursă foto: capturi video

Publicat: 19 nov. 2020, 14:40 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă
×