Oana Zăvoranu continuă atacul la adresa Oanei Roman: ”Așa mamă, așa și copilul”

Publicat: 20 nov. 2020, 12:07 Autor: Andreea Voicu Vedete

Oana Zăvoranu continuă seria atacurilor la adresa Oanei Roman, după ce vedete are intenția de a o da în judecată, după ce i-a folosit o fotografie cu fiica ei, Isa.

Oana Zăvoranu continuă seria atacurilor la adresa Oanei Roman. După ce ”Querida” a postat pe Instastory o imagine cu fiica sa, Isa, fiica lui Petre Roman s-a sesizat și a anunțat că o va da în judecată.

Totuși, bruneta nu se sperie de cuvintele Oanei Roman, astfel că a și continuat seria atacurilor: ”Așa mamă, așa și copilul. Educația, educația. Și acum o zic și mi-o asum pe asta. Tupeista infatută care te-ai opărit toată și te-ai plâns. Am auzit că „ți-am furat” poza cu fi-ta. Nu ți-a furat nici p*** nimic că nu am ce să îți fur eu, că ești săracă cu duhul ca și caracter. De ce o expui dacă nu vrei să se știe de ea? Ipocrită obosită ce ești. Mori să apari în orice și cu orice și’ ridici tu râtu’ la mine? Stai în cocina ta că nu reprezinți NIMIC!”, a fost reacția Oanei.

Oana Roman, revoltată din cauza Oanei Zăvoranu

Oana Roman a scris următoarele rânduri: ”Dragilor azi o excepție cu acordul adminilor. Vă rog, am nevoie de un sfat juridic, beton, pentru a face plângere și orice altă cale legală există pentru a trage la răspundere o persoană care a furat o poză cu copilul meu, fără acordul meu, și a denigrat acest copil în mod public pe rețelele sociale. Atâta timp cât atacurile au fost la adresa mea nu am reacționat pentru a nu intra în conflict cu un om cu grave probleme psihice, dar atacul la adresa copilului mei și al oricărui copil este de neacceptat pentru oricine. Cred că nu există precedent în lume ca cineva să atace public un copil minor.

Vreau să știu dacă există cale legală de a atrage răspunderea penală cât și civilă pentru așa ceva. Am nevoie de un avocat bun și hotărât care să mă ajute în acest demers. Vă mulțumesc. De azi dimineață nu mai sunt om și numai un părinte sau un om cu minim de umanitate poate înțelege ce înseamnă să îți fie terfelit copilul! Ea nu e părinte și nici nu va fi, Slavă Domnului”, este mesajul scris de Oana Roman pe social media.

Sursă foto: capturi video youtube

Publicat: 20 nov. 2020, 12:07 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă
×