Oana Zăvoranu a mai bifat un proces câștigat împotriva influencerițelor. Care sunt cele 5 vedete din România care au dat-o în judecată pe brunetă

Publicat: 09 ian. 2021, 12:30 Autor: Andreea Voicu Vedete

Oana Zăvoranu a reușit să mai bifeze un câștig, când vine vorba despre procese! Frumoasa brunetă din ”Sacrificiul” a mai înregistrat două victorii: a câștigat două procese, după ce a fost dată în judecată de mai multe vedete din România, în urma ”războiului” din online.

La finalul anului 2020, Oana Zăvoranu s-a ales cu cinci procese, după ce a început seria dezvăluirilor pe internet, prin vlogurile pe care le face pe Youtube și prin postările de pe internet. Astfel că, spre finalul anului trecut, Oana Zăvoranu s-a trezit cu cinci procese din partea mai multor vedete de la noi: Anda Adam, Oana Roman, Cristina Ich, Adelina Pestrițu și Alina Ceușan. Până acum, soția lui Alex Ashraf a reușit să câștige trei din cinci procese deschise pe numele ei: primul proces a fost cu Anda Adam, apoi următoarele două au fost cu Oana Roman și Alina Ceușan. Judecătorii au respins ca neîntemeiate cererile de emitere a unei ordonanțe președințiale, arată Cancan.

Reacția Oanei Zăvoranu, după ce Oana Roman a anunțat despărțirea de soț

Oana Zăvoranu continuă seria ”atacurilor” la adresa mai multor vedete din țară, iar de data aceasta se află, din nou, în prim plan Oana Roman, după ce bruneta a anunțat că ea și Marius Elisei nu mai formează un cuplu.

După ce s-a aflat că Oana Roman și soțul ei s-au separat, Oana Zăvoranu a reacționat pe rețelele de socializare: “Lasă că te consolează fratele tău. Parcă erai pe la TV să comentezi divorțu’ lui… Marș la coteț, obraznico! Cauți 24/24 atenție”. Apoi, bruneta a continuat să critice faptul că Oana Roman a făcut reclamă la anumite produse destinate doamnelor: “Ce faci? Iar mocăngești un loc să mai îți etalezi trupul de «zeiță»”, arată Cancan.

Sursă foto: capturi video Youtube

Publicat: 09 ian. 2021, 12:30 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă