Oana Zavoranu a avut 10 perechi de silicoane dar este impotriva operatiilor estetice: „Sunt deformate frate”

Publicat: 25 sept. 2019, 15:03 Autor: D. C. Vedete

Actrita din "Sacrificiul" a facut o dezvaluire usor surprinzatoare pentru toata lumea.

Oana Zavoranu a avut 10 perechi de silicoane. Toata lumea a stiut de interventiile estetice facute de-a lungul anilor. Insa acum spune ca este total impotriva acestora si are motive solide pentru a afirma asta.

In pofida asteptarilor, Oana Zăvoranu opteaza pentru naturalete si chiar daca si-a schimbat silicoanele de nu mai putin de de zece ori, acum este total impotriva femeilor operate.

Oana Zavoranu a avut 10 perechi de silicoane

Oana Zavoranu, sex cu alt barbat in 'Sacrificiul'?

„Am un bărbat pe care îl iubesc enorm, am copii blanosi pe care îi iubesc enorm, dar avem și noi problemele noastre că trăim în România. Știi ce este? Cred că stresul e ăla care ne omoară pe toți. Acord o mare atenție fizicului pentru că eu cu asta vând, arăt bine la față la corp.

Am avut 10 perechi de silicoane, toate modelele. Am avut toate formele, modelele, mărimile și etc. Să știi că multă lume mi-a zis, Oana nu ai îmbătrânit deloc, timpul peste ține nu trece.

Eu pot să am 25 de ani, dacă corpul meu arată de 55 și sunt cu ridurile și ţâţele la, pardon, genunchi, degeaba îți zic eu ție eu am 25 de ani, băi Oana, really? Deci trebuie să te ajute cumva spiritul tânăr. Sunt matracucele astea, baragladinele, care nu ai fundul de vadana a lui Kim Kardashian nu ești ok.

Acum după părerea mea, modă, dar la femei sunt deformate frate, deci nu ai cum să ai talia atâta și fundul atât. Nu e ok.”, a spus Oana Zavoranu, la Acces Direct, potrivit Viva!.

Publicat: 25 sept. 2019, 15:03 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă