Oana și Viorel Lis au un semn identic din naștere! ”A fost scris în stele să ne întâlnim”

Publicat: 29 Jun. 2021, 10:20 Vedete

Oana și Viorel Lis formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbizul românesc. Mai mult decât atât, cei doi chiar au un semn identic din naștere, iar blondina susține că ”a fost scris în stele” ca ei să se întâlnească și să formeze un cuplu.

Chiar dacă la început puțini erau cei care le ofereau șanse de reușită să ducă relația pe mai departe, Oana și Viorel Lis au reușit să ”spargă bariera” vârstei și să formeze unul dintre cele mai longevive cupluri din showbizul din România. Totuși, iată un lucru mai puțin întâlnit la cupluri: Oana și Viorel Lis au un semn identic din naștere!

Nu sunt mulți cei care cred în destin, dar iată că Oana și Viorel Lis aveau deja un lucru în comun dinainte să se cunoască, și anume semnul de pe mâna stângă. Chiar dacă există o diferență de 35 de ani între cei doi, se pare că destinul i-a dorit împreună!

”Am multe să-i mulțumesc, e unul dintre cele mai cinstite, bune, persoane pe care le-am întâlnit îi mulțumesc că a apărut în viața mea. Cred că a fost scris în stele să ne întâlnim, avem același semn din naștere, un strugure, un ciorchine pe care și el îl are în același loc”, a spus Oana Lis pentru Antena Stars.

Oana Lis și-a luat certificat de părinte adoptator

Oana, soția lui Viorel Lis, a vorbit într-o emisiune de televiziune despre faptul că visul ei de a deveni mămică ar putea să devină realitate în curând. De când dorința i s-a intensificat, Oana Lis a început să treacă pragul instituțiile pentru a întocmi dosarul de părinte adoptator.

„De când sunt cu Viorel am făcut de două ori brad. O să îmi iau niște crengi să miroasă a brad. Cred că ar fi fost frumos dacă aveam un copil. După o anumită vârstă nu te mai bucură că vezi un brad în casă. Mi-am luat un certificat de părinte de adoptator. Eu am făcut pașii care erau de făcut. E destul de complicat cu el, atâtea frustrări, dar în situația dată este ok”, a spus Oana Lis în emisiunea Star Magazine.

sursă foto: arhivă Ciao / capturi video youtube

Publicat: 29 Jun. 2021, 10:20 Vedete
Pe aceeași temă