Oana Sarbu are probleme din cauza parintilor sai! Vedeta e ingrijorata

Publicat: 09 iul. 2019, 16:18 Autor: D. C. Vedete

Fosta actrita din Liceenii, unde a aparut alaturi de Stefan Banica Jr., trece prin clipe grele din cauza inaintarii in varsta a parintilor.

Oana Sarbu are probleme din cauza parintilor sai. Acestia au inaintat in varsta si starea lor de sanatate a devenit fragila. Parca mult prea fragila, in scurt timp. Cantareata a devenit ingijorata pentru ei si sustine ca singurul sprijin pe care il are e fiul ei, Alex.

Oana Sarbu isi face probleme din cauza parintilor si a starii lor de sanatate. Cum e normal, inaintarea in varsta vine cu o serie de neplaceri. Oana le observa la parintii ei si spera ca belelele reale sa ii ocoleasca.

Oana Sarbu, probleme din cauza parintilor

„Din păcate, de ceva vreme încoace, sunt într-o dispoziţie emoţională foarte fragilă. Din punct de vedere familial, am intrat într-o perioadă a vieţii extrem de sensibilă, poate cea mai sensibilă perioadă din întreaga noastră viaţă.

Dacă până în urmă cu vreo doi ani, mi se părea că existenţa noastră împreună, adică viaţa mea alături de fratele meu şi de părinţii noştri, va fi de-a pururi senină, li­niştită şi armonioasă, că ne vom bucura unii de alţii la infinit, acum observ că lucrurile se schimbă, că părinţii noştri au avansat în vârstă şi au devenit foarte fragili.

Ei au acum nevoie de îngrijire aproape permanentă, iar eu şi fratele meu înregistrăm toate aceste modificări cu strângere de inimă, cu tristeţe… A coborât o umbră, cumva, peste noi. Emoţional, mai ales, situaţia e greu de acceptat şi asta ne marchează pe toţi. Şi pe noi, şi pe ei”, a declarat artista pentru Formula As.

Oana Sarbu, ajutata de fiul ei

„Totuşi, pentru că întotdeauna balanţa trebuie să se echilibreze cumva, există şi senin în viaţa mea. Iar când spun asta, mă gândesc, în primul şi-n primul rând, la Alex, la fiul meu, care zilnic ne aduce un strop de frumos şi de zâmbet, înseninându-ne.

Alex a crescut, a dezvoltat o personalitate mi­nunată, e plin de idei ex­traordinare şi e un suflet extrem de generos. Mi-e de-ajuns să-l aud râzând sau spunându-mi, ca azi dimineaţă, în lift, „Te iubesc!”, şi capăt puteri, ca Făt-Frumos din poveşti.

La fel de important e şi ritualul nostru de seară, când, înainte de culcare, ne mărturisim care-au fost momentele fru­moa­se de peste zi, dar şi momentele mai puţin plăcute. E o intimitate foarte preţioasă! …În orice caz, Alex e un băieţel foarte înţelept, foarte atent, foarte înţelegător… E balsamul sufle­ului meu!” a încheiat ea.

Publicat: 09 iul. 2019, 16:18 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă