Oana Roman, trădată de Marius Elisei? Ce mesaj dur a transmis vedeta

Publicat: 21 May. 2022, 10:56 Vedete

Oana Roman nu trece prin cea mai bună perioadă din viața ei și, se pare, că a suferit o nouă dezamăgire. Să fie vinovat tot Marius Elisei, cel de care a divorțat, dar i-a mai dat o șansă?

Oana Roman și-a exprimat sentimentele de dezamăgire într-un text pe care l-a publicat pe Instagram.

Nu se știe exact despre cine este vorba, însă un lucru este cert: mesajul îi este adresat unui bărbat! Deși Oana Roman este în general una dintre vedetele care spune totul pe față și direct, se pare că de data aceasta a ales să fie reținută.

Fă tot ce poți. Dragoste…protecție, (…). Nu fi neloial cu cei care țin la tine, nu răni sentimentele nimănui. Nu-i uita niciodată pe cei care au fost alături de tine și au crezut în tine! Abia atunci te poți numi bărbat„, este mesajul scris de Oana Roman.

Motivul pentru care Oana Roman și Marius Elisei s-au împăcat

Mesajul a ridicat numerose semne de întrebare în rândul celor ce o urmăresc și se întreabă dacă cel vizat este chiar Marius Elisei.

Oana Roman și Marius Elisei au trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de 8 ani. Apoi s-a ajuns la divorț. Ei bine, cei doi nu au putut să stea prea mult departe unul de celălalt. Astfel, la doar câteva luni de la separare, s-a ajuns la împăcare.

Foarte multă lume, inclusiv prieteni și familie, ne întreabă cum și de ce ne-am împăcat. De ce? Pentru că am luat această decizie doar noi împreună fără să simțim nevoia să o discutăm cu nimeni. Nici măcar cu familia sau prietenii apropiați”, a transmis vedeta în vara lui 2021.

Publicat: 21 May. 2022, 10:56 Vedete
Pe aceeași temă