Oana Roman, reacție neașteptată după ce Marius Elisei și-a asumat noua relație: „Nu mai vrea să audă despre mine”

Publicat: 26 sept. 2023, 14:28 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Oana Roman a reacționat după ce Marius Elisei a vorbit despre noua lui relație. Bărbatul a recunoscut recent că este din nou îndrăgostit, ba chiar și-a petrecut ziua de naștere cu actuala parteneră și fiica lui. Fiica lui Petre Roman și-a dorit să lămurească întreaga situație.

Oana Roman și Marius Elisei au trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de 10 ani. Momentele tensionate prin care au trecut de-a lungul timpului i-au făcut pe cei doi să pună punct relației. După anunțul separării, cei doi și-au aruncat cuvinte dure în spațiul public și s-au acuzat reciproc de foarte multe lucruri. Se pare că acum, situația dintre ei este mult mai bună. Foștii parteneri și-au dat seama că cea mai important în prezent este fiica lor.

Astfel, de dragul Isabelei încearcă să se înțeleagă și să îi ofere tot ce e mai bun.

Oana Roman
Oana Roman și Marius Elisei

Oana Roman a vorbit despre actuala relație a fostului soț

Marius Elisei nu s-a mai ascuns și a recunoscut în exclusivitate pentru CANCAN.RO că iubește din nou. Mai mult, de ziua lui de naștere, Isabela a cunoscut-o pe actuala lui iubită. Cei trei au petrecut împreună, iar pe rețelele de socializare, fiica Oanei Roman a apărut extrem de fericită.

Într-un mesaj recent publicat în mediul online, vedeta a mărturisit că se bucură pentru fostul ei soț. Deși au trecut prin multe împreună, Oana Roman vrea să îl vadă pe Marius Elisei fericit.

„Eu mă bucur foarte mult, sincer și din suflet, că el este în regulă, că are o nouă relație și că lucrurile, în sfârșit, se pot liniști între noi. Dar, evident că presa speculează foarte mult și el a dat o declarație în care a spus că nu mai vrea să audă despre mine, nu mai vrea să vorbească despre mine, că are o nouă relație și este foarte fericit, lucru care pe mine mă bucură, pentru eu pentru asta m-am rugat, ca el să își găsească o nouă relație ca să ne putem liniști”, a spus Oana Roman, pe internet.

 

Sursă foto: social media

 

Publicat: 26 sept. 2023, 14:28 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×