Oana Roman, probleme de sănătate despre care nu a vorbit până acum. Vedeta suferă de o afecțiune genetică

Publicat: 13 Jun. 2021, 09:19 Vedete

Oana Roman a vorbit despre problemele de sănătate cu care se confruntă încă din perioada adolescenţei. Puţini sunt cei care ştiu de ce vedeta a început să îşi vopsească părul încă de când avea doar 22 de ani.

De-a lungul timpului Oana Roman a demonstrat că este o femeie puternică. Viaţa a pus-o de multe ori la încercare, însă vedeta a reuşit să treacă peste toate momentele dificile.

În urmă cu ceva timp, vedeta a vorbit la Antena Stars despre motivul pentru care, la câțiva ani după majorat, a început să își vopsească părul.

Se pare că, fiica fostului premier al României a moștenit de la bunica și de la mama ei o problemă a podoabei capilare. Ea a început să se vopsească încă de la 22 de ani, deoarece albise foarte mult.

„Mă vopsesc de foarte mulți ani din păcate. Am albit de tânără foarte tare, de pe la 22 de ani. Și mama e la fel, și bunica a fost la fel”, a spus Oana Roman.

Mai mult decât atât, vopseauna, dar şi tratamentele la care Oana Roman şi-a supus părul de-a lungul timpului puteau să îi agraveze şi mai mult problemele, astfel că vedeta a găsit o soluţie salvatoare. Aceasta poartă din când în când diferite modele de peruci care îi permit să nu se mai vopsească atât de des.

Cum a slăbit Oana Roman 20 de kilograme într-un an

Silueta Oanei Roman a fost un subiect de discuție intens cel puțin pe paginile ei de socializare unde fanii i-au scris mesaje în care au spus că nu cred că pozele postate de ea sunt reale, ba din contra, sunt extrem de prelucrate cu ajutorul aplicațiilor și că ea nu este chiar atât de slabă precum apare în imagini.

Sătula probabil să răspundă zecilor de comentarii, Oana Roman a făcut o postare în care le-a spus cum a reușit să topească 20 de kilograme. Ea mărturisea că a făcut 3 proceduri renumite de remodelare corporală, a ținut dieta Intermitent Fasting și a băut multe ceaiuri de slăbit. În decursul unui an a reușit să slăbească 20 de kilograme și să scape de nici mai mult, nici mai puțin de 14 cm în talie și șolduri.

“Oana nu poate face orice procedură în zona abdomenului pentru că are o plasă pe care medicii i-au pus-o la scurt timp după nașterea Izei, când a avut mari probleme de sănătate, a fost la un pas de nenorocire după ce făcuse o infecție puternică care se putea transforma în septicemie. Zona este sensibilă și nu poate face orice proceduri pentru că ar putea da peste alte probleme, nu-și poate pune sănătatea în pericol. Însă s-a interesat și ar putea face o operație estetică, abdominoplastie se numește și ar mai scăpa și de surplusul de grăsime de la burtă”, susțin surse din anturajul vedetei.

 

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 13 Jun. 2021, 09:19 Vedete
Pe aceeași temă