Exclusiv| Cum a slăbit Oana Roman peste 20 de kilograme și ce operație estetică are în plan să-și facă

Publicat: 21 iun. 2021, 10:26 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete

Cum a slăbit Oana Roman peste 20 de kilograme de a ajuns să fie aproape de nerecunoscut!

Cum a slăbit Oana Roman peste 20 de kilograme! Vedeta mănâncă cu măsură și face proceduri corporale de un an și jumătate! Tratamentele au ajutat-o să scape de foarte mulți centimetri.

Recent, ea a fost prezentă la un eveniment monden unde, încă de cum și-a făcut apariția, a reușit să atragă toate privirile celor prezenți. Oana Roman și-a etalat noua siluetă, mult mai suplă!

Oana Roman a slăbit peste 20 de kilograme cu dietă și proceduri corporale

Reporterii CIAO.RO au aflat ce dietă fabuloasă a urmat de a reușit să scape de peste 20 de kilograme.

“Oamenii nu mă văd în realitate, oamenii mă văd la televizor, aia nu e realitate. Am slăbit vreo 20 și un pic de kilograme, dar, practic am slăbit foarte mult în centimetri. Am făcut proceduri de remodelare corporală un an și jumătate și am scăzut foarte, foarte mult în centimetri. De aceea pare că am slăbit mai multe kilograme decât am slăbit eu de fapt pentru că aceste proceduri m-au ajutat să-mi reduc foarte mult din circumferința la bust, la talie, la șolduri. Da, am o dietă anume aș putea spune, țin post intermitent, 16 cu 8, adică nu mănânc nimic 16 ore și mănânc doar într-un interval de 8 ore și atunci mănânc cu măsură, evident. Mă simt bine pentru că, cumva, oamenii mă percep altfel. Dar să știi că eu așa am fost tot timpul, la fel de veselă și la fel de binedispusă”, a declarat Oana Roman pentru CIAO.RO.

De-a lungul timpului, unii internauți au “atacat-o” spunând că în mediul online, vedeta și-ar prelucra pozele exagerat și că n-ar fi atât de slabă precum pare în imaginile postate de ea. Unii însă i-au atras atenția că pe anumite insta story uri s-ar vedea o oarecare gușă.

Ce operație vrea să-și facă Oana Roman?

“Gușă nu mai am, mi-a rămas un pic de piele. Din cauza faptului că am slăbit, mi s-a lasat un pic pielea. Asta e! O să reparăm și asta în curând”, ne-a asigurat Oana Roman.

Pentru că a slăbit atât de multe kilograme, vedeta se gândește din ce în ce mai serios la operația pe care a tot amânat-o. Este vorba despre o intervenție chirurgicală atât medicală, cât și estetică.

“De mult vreau să-mi fac o operație care nu este neaparat estetică, ci mai degrabă medicală, la mine. În urma operației pe care am avut-o după ce am născut, am niște cicatrici pe abdomen, foarte urâte… acum am și slăbit și mi s-a lăsat pielea. Și trebuie să-mi fac o abdominoplastie, dar la mine e mai degrabă din rațiuni medicale, decât neaparat estetice, dar evident că și estetică este… o să scap de cicatricea aia foarte urâtă pe care o am. E singura la care m-am gândit. Eu am avut destule operații și nu vreau să-mi fac operații doar de dragul de a-mi face. Abdominoplastia sunt obligată să o fac. Și în rest, există tot felul de proceduri care ajută, fără să te tai neaparat”, ne-a mai spus Oana Roman.

Foto: Arhiva CIAO.RO / Instagram Oana Roman

 

 

 

Publicat: 21 iun. 2021, 10:26 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete
Gabriela Grigoriev este reporter special pe zona de Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN. A…...
Pe aceeași temă