Oana Roman, dezvaluiri socante: „Era sa mor!” Ce a patit vedeta tv

Publicat: 17 iul. 2018, 16:39 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete

Nu a avut o viata usoara si cumpenele din cauza problemelor de sanatate au fost mereu dese.

Oana Roman, dezvaluiri socante despre probleme pe care le-a avut, in trecut. Si totul din cauza stresului si problemelor. In urma cu aproape doi ani, Oana si Marius erau someri. Acestia stateau prost la capitolul financiar si stresul a aparut.

Aceste probleme i-au afectat si starea de sanatate a Oanei Roman. Aceasta a trecut prin clipe grele, dar sotul ei a stat alaturi de ea. Marius si-a sustinut sotia si a ajutat-o sa treaca peste cumpene.

“Pai săracul l-a luat viața așa pe sus de când m-a cunoscut, i s-au întâmplat atâtea lucruri încât s-a maturizat pe loc. Îți dai seama, noi ne-am cunoscut în ianuarie, în iunie eram însărcinată, în decembrie m-a cerut de soție, în luna următoare ne-am căsătorit, în februarie am născut.

Oana Roman, dezvaluiri socante: era sa moara

Oana Roman, dezvaluiri socante Era sa mor! Ce a patit vedeta tvEra să mor, a stat cu mine prin spitale și cu copil mic acasă, deci toate lucrurile astea au venit peste el deodată și a trebuit să facă față acestor lucruri și să se maturizeze și să înțeleagă că trebuie să ia viața în piept imediat.

Oana Roman, dezvaluiri socante Era sa mor! Ce a patit vedeta tvDupă ce Isabela s-a născut eu am fost în imposibilitatea de a mai avea grijă de ea așa cum ar fi trebuit, dar el are o legătură extraordinară cu Isabela pentru că el a fost cu ea în primele luni.

Oana Roman, dezvaluiri socante Era sa mor! Ce a patit vedeta tvMarius a fost cel care i-a dat prima oară să mănânce, cel care i-a făcut prima baie, cel care a schimbat-o intotdeauna”, a povestit soția lui Marius Elisei într-un interviu, potrivit spynews.ro.

Publicat: 17 iul. 2018, 16:39 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Pe aceeași temă