Oana Roman cu ochii în lacrimi după ce s-a aflat că Marius Elisei are o altă relație. Ce a mărturisit vedeta

Publicat: 07 Jan. 2021, 08:40 Vedete

Oana Roman a făcut o mărturisire dureroasă după ce s-a aflat că Marius Elisei are deja o nouă relație. Nimeni nu se aștepta la acest lucru mai ales că cei doi au mai avut episoade în care s-au separat, însă lucrurile au revenit la normal. 

În cadrul unei emisiuni la care a participat recent, Oana Roman a făcut câteva dezvăluiri dureroase. Vedeta a vorbit despre problemele de sănătate cu care a rămas după ce a nascut-o pe Izabela. La acel moment, fiica lui Petre Roman a fost la un pas de moarte după ce a făcut septicemie, iar din cauza operațiilor, medicii i-au interzis să mai rămână însărcinată.

Oana Roman a explicat totodată că Marius Elisei nu s-a împăcat niciodată cu acest gând, ba mai mult vedeta crede că acum își poate îndeplini dorința de a fi din nou tată.

”Eu nu mai am voie să fac un copil. Din cauza operației pe care o am, e imposibil. Mi-aș mai fi dorit unul, mai ales că Izabela este un copil atât de cuminte. Dar, doctorul mi-a zis foarte clar că nu se mai poate. Și am uitat… spre frustrarea lui Marius, care își mai dorește un copil și acum va avea ocazia să și-l facă”, a spus Oana Roman în emisiunea ”Trairi alaturi de Andreea Mantea”.

Povestea de dragoste dintre Oana Roman și Marius Elisei

Relația dintre Oana Roman și Marius Elisei a început să fie cunoscută în spatial public în anul 2013, când cârcotașii nu prea credeau că legătura va fi una trainică, din cauza diferenței de vârstă. Marius Elisei este mai tânăr cu 11 ani decât Oana Roman, însă acest fapt nu i-a împiedicat să aibă o frumoasă poveste de dragoste din care să rezulte o păpușă de fată, potrivit Viva.ro.

Cei doi s-au cunoscut la un cabinet de avocatură, unde Oana Roman a recunoscut că a făcut primul pas, cerându-i numărul de telefon celui care avea să-i devină soț. Oana Roman și Marius Elisei s-au căsătorit în anul 2014.

În anul 2017 Marius Elisei anunța că relația dintre ea și Oana Roman începe să se clatine, așa că au decis să se despartă. Totuși cei doi au reușit să se împace și căsnicia lor a continuat până acum, când anunțul despărțirii a fost făcut de data aceasta de Oana Roman.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 07 Jan. 2021, 08:40 Vedete
Pe aceeași temă