Oana Roman, apariție spectaculoasă! S-a afișat ”super cool”, după ce a topit kilogramele în plus

Publicat: 16 Feb. 2020, 09:52 Vedete

Oana Roman este, cu adevărat, una dintre vedetele din România care a demonstrat că dacă ești ambițios și perseverent, vei putea ajunge la rezultatele pe care ți le dorești.

Același lucru l-a făcut și frumoasa vedetă Oana Roman. Bruneta s-a ambiționat și a reușit să slăbească spectaculos, ținând dietă, făcând mișcare și mergând la anumite proceduri corporale.

Oana Roman a postat pe rețelele de socializare o imagine în care face o comparație între luna noiembrie a anului trecut și luna februarie a acestui an. Diferențele se văd, căci de atunci până acum Oana Roman a reușit să slăbească și să scape de ceva centrimetri în plus.

”Stânga noiembrie, dreapta început de februarie. Diferența este vizibilă! Ambele poze făcute cu același telefon ..fără nici un fel de editare. Rezultat obținut cu proceduri de remodelare corporală și dietă, dar nu draconică!”, a scris Oana Roman în dreptul imaginii de pe Instagram.

Oana Roman, despre despărţirea de Marius Elisei

Oana Roman şi Marius Elisei au trecut prin perioade dificile. În urmă cu câteva săptămâni, vedeta anunţa printr-un mesaj pe Facebook despărţirea de soţul ei.

Numai că despărţirea nu a durat mult timp, iar cei doi şi-au dat seama că nu pot sta unul departe de celălalt.

„Ne-am gândit fiecare ce avem de făcut şi pe ce drum vrem să mergem şi încercam amândoi, fiecare separat, dar şi împreuna, să fim o familie. Nu vreau să vorbesc despre asta, am evitat să vb despre asta şi nici nu am să o fac de acum încolo”, spunea Oana Roman.

Publicat: 16 Feb. 2020, 09:52 Vedete
Pe aceeași temă