Oana Roman şi Marius Elisei din nou împreună! Cum au fost surprinşi cei doi

Publicat: 10 Feb. 2020, 14:59 Vedete

Oana Roman şi Marius Elisei nu pot sta departe unul de celălalt! Deşi au trecut prin momente dificile, se pare că fiica lui Petre Roman a dat uitării toate episoadele nefericite, iar în weekend-ul care tocmai a trecut cei dou au fost surprinşi împreună la un eveniment.

Weekendul acesta Oana şi Marius au mers împreună la o nuntă, acolo unde s-au comportat ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Au fost destul de apropiaţi, s-au fotografiat alături de tinerii îndrăgostiţi, iar din imagini se poate observa că lucrurile s-au mai liniştit între cei doi.

Mai mult decât atât, micuţa Isabela nu a fost alături de părinţii săi în weekend, semn că cei doi au încercat să îşi rezolve problemele în linişte. Fetiţa a fost invitata fetiţelor lui Pepe, iar cele trei s-au distrat de minune împreună.

Oana Roman, despre despărţirea de Marius Elisei

Oana Roman şi Marius Elisei au trecut prin perioade dificile. În urmă cu câteva săptămâni, vedeta anunţa printr-un mesaj pe Facebook despărţirea de soţul ei.

Numai că despărţirea nu a durat mult timp, iar cei doi şi-au dat seama că nu pot sta unul departe de celălalt.

„Ne-am gândit fiecare ce avem de făcut şi pe ce drum vrem să mergem şi încercam amândoi, fiecare separat, dar şi împreuna, să fim o familie. Nu vreau să vorbesc despre asta, am evitat să vb despre asta şi nici nu am să o fac de acum încolo”, spunea Oana Roman.

Publicat: 10 Feb. 2020, 14:59 Vedete
Pe aceeași temă