Oana Radu nu se gândește la căsătoria religioasă. Ce urmează să facă artista în următoarea perioadă: „Acum îmi doresc să…”

Publicat: 28 sept. 2020, 14:38 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Oana Radu și iubitul ei s-au căsătorit civil, însă nu au planuri și pentru căsătoria religioasă, așa cum probabil se așteptau mulți. Recent, artista le-a explicat fanilor săi motivul pentru care deocamdată nu se gândește la organizarea evenimentului.

A trecut aproape un an de la moartea tragică a fostului ei iubit, iar acum Oana Radu este mai fericită ca niciodată. Și-a găsit liniștea, după suferința prin care a trecut în brațele lui Cătălin, cel cu care și-a unit destinul, însă deocamdată nu și în fața lui Dumnezeu.

Fanii artistei s-au întrebat de ce amâna marele eveniment, iar Oana Radu le-a răspuns imediat printr-un mesaj pe Instagram: „Momentan nu mă gândesc la chestia asta, nu vedeți și voi ce timpuri trăim? Acum îmi doresc doar să plec într-o vacanță și se va întâmpla în curând”, a spus Oana Radu pe pagina sa de Instagram.

Oana Radu a spus ”DA” pentru totdeauna

Chiar dacă România încă este stare de alertă din cauza noului coronavirus, nimic nu a putut să o împiedice pe frumoasa artistă și pe partenerul acesteia să își unească destinele.

Imediat după ce au devenit soț și soție, cei doi au publicat pe paginile lor de socializare mai multe imagini de la fericitul eveniment, dar și declarații emoționante în calitate de soț și soție.

”Ziua mea specială! Am spus da pentru o viață! Sunt o femeie măritată. Te iubesc pentru totdeauna!”, a scris Oana Radu pe Instagram în dreptul mai multor fotografii, după ce a devenit soția lui Cătălin.

Imediat a venit și replica din partea lui Cătălin: ”Soția mea! Bunul Dumnezeu să ne ajute!”, a scris soțul Oanei Radu pe Instagram.

Oana Radu a slăbit spectaculos

Cântăreața le-a povestit fanilor săi faptul că a început o dietă nouă când a ieșit din pandemie și recunoaște că nu s-a ținut de ea așa cum ar fi trebuit. Însă, cu ajutorul iubitului său care a susținut-o în toată această perioadă a ajuns acolo unde și-a dorit.

”Am decis sa incep aceasta noua dieta cand am iesit din pandemie, cu 75 de kilograme, greutate ce o aveam de vreo cateva luni, fiindca nu eram suficient de serioasa ! M-am remontat si iata ca am ajuns acolo unde mi-am dorit ! Vreau sa ii multumesc evident si lui @catalin_dobrescu6 pentru sustinere si ajutor! Va multumesc si voua pentru toate mesajele, si mult spor in tot ceea ce faceti!”, a adăugat blondina.

Publicat: 28 sept. 2020, 14:38 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă