Oana Radu, pregătită să devină mamă! A fost cerută în căsătorie

Publicat: 30 May. 2020, 09:18 Vedete

Este fericire mare în sufletul Oanei Radu. Tânăra artistă, concurentă la ”Bravo, ai stil! Celebrities”, a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Cătălin.

Chiar dacă a fost criticată dur de admiratori și poate chiar și de apropiați, Oana Radu și-a văzut întotdeauna de drumul ei, fie în plan personal, fie în plan profesional. Chiar dacă în urmă cu ceva luni de zile, prietenul pe care îl avea a decedat, cântăreața a încercat să privească în viitor și să-și șteargă lacrimile.

Totuși, Oana Radu acum e fericită. A fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Cătălin, iar după ce aceștia vor face nunta, artista își dorește să rămână gravidă.

„Mă mărit anul asta. Să vedem. Dacă se leagă astrele poate cine știe”, a spus Oana Radu pe Instagram, potrivit Viva.

”Cum să nu îti dorești un copil? Acum, peste o lună, peste trei ani. Logic că îți dorești un copil”, a spus Cătălin, logodnicul Oanei Radu.

Oana Radu, acuzată de internauți că face concursuri false!

Artista a fost acuzată pe internet de urmăritorii săi că ar face concursuri false. Artista se apără și spune adevărul! Cântăreața susține că niciun giveaway pe care îl face pe internet nu este fals, iar produsele pe care le-a achiziționat din banii săi le dăruiește cu multă dragoste celui care câștigă concursul pe internet. Mai mult decât atât, Oana Radu nu este sponsorizată de o firmă anume pentru aceste concursuri și scoate din propriul buzunar bani pentru produse.

„Au trecut luni și nici pe ăla nu l-a arătat”, a fost comentariul scris de unul dintre urmăritorii Oanei Radu, potrivit Spynews.

Puțini știu faptul că Oana Radu a achiziționat un colier de 7000 de euro și un telefon de 5000 de lei pentru susținătorii ei.

„Eu am încercat să postez oamenii care au primit lucrurile. Dacă nu câștigă și nu se uită la story-uri au impresia că sunt false. Pe mine nu mă încălzește nici dacă mă cred oamenii, nici dacă nu mă cred. Eu nu fac giveaway ca să îmi dea lumea follow, ci le fac pentru că așa vreau. Am postat ori de câte ori oamenii au câștigat, acum ce pot face mai mult?”, a declarat Oana Radu pentru Antena Stars.

„Astea sunt făcute de mine, mie nu îmi dă nimeni bani. Am cumpărat un colier de 7000 de euro pe care îl dau cadou. Într-adevăr am întârziat cu extragerile, dar importat este că am dat”, a continuat Oana Radu.

Publicat: 30 May. 2020, 09:18 Vedete
Pe aceeași temă