Oana Radu a slăbit brusc, iar acum are probleme: ”Mi-au apărut pe sâni, pe burtă, pe fund, pe picioare, pe mâini”

Publicat: 17 aug. 2020, 12:37 Autor: Andreea Voicu Vedete

Oana Radu a ajuns de nerecunoscut, după ce a slăbit enorm! Dar acum se confruntă cu o altă problemă, de data aceasta de ordin estetic.

Artista Oana Radu a reușit să slăbească foarte mult într-un timp destul de scurt. Cântăreața cântărea 121 de kilograme, iar transformarea rapidă de care a avut parte i-a cauzat, la un moment dat, o problemă de ordin estetic. Este vorba despre vergeturi. Acesteia i-au apărut în mai multe zone ale corpului și nu a găsit până în acest moment o soluție pentru a scăpa de ele.

“Vergeturile mi-au apărut atunci când am slăbit prima oară. Mi-au apărut pe sâni, pe burtă, pe fund, pe picioare, pe mâini. Aveam 121 de kilograme şi am slăbit foarte brusc prin înfometare, fără sport, fără mâncare sănătoasă, fără apă băută. Sunt nevoită să trăiesc cu ele toată viaţa. Am încercat mezoterapie, funcţionează doar atunci când sunt roşii, dar apoi ele se albesc. Din păcate, pentru vergeturi momentan nu a apărut nimic. Am înţeles că ar fi un laser, dar e foarte periculos”, a scris Oana Radu pe internet.

Cum a fost Oana Radu motivată să slăbească

Oana Radu a mărturisit care a fost motivul pentru care s-a apucat serios de slăbit.

“M-a motivat un băiat, extrem de mult. M-a jignit. El s-a oferit să mă ajute în toată lupta asta cu greutate, îi explicasem că încercaseră foarte multe persoane să mă ajute și că nu mai are rost să mă ajute, pentru că nu merge.

Și mi-a zis să mergem la alergat și am zis da, dar nu am știut dacă am putut să alerg doi metri și m-a jignit, m-a făcut grasă, mi-a zis că degeaba sunt frumoasă dacă sunt obeză, de față cu toată lumea, în parc. Mi-a zis lucruri adevărate.

Nu există frumusețe oricum. Fizicul nu este frumos oricum. Și tot văd genul ăla de poze cu fete grase, cu ‘îmi iubesc corpul. Mă plac așa cum sunt’. Apreciez curajul, că mi-e rușine mie să merg pe plajă așa, dar nu există corp frumos așa. Pe o persoană slabă stă bine orice” , a declarat Oana Radu, potrivit Cancan.

Publicat: 17 aug. 2020, 12:37 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă
×