Oana Radu, criticată dur. Artista a ieşit în oraş cu hainele murdare

Publicat: 06 iul. 2020, 10:27 Autor: Elena Vedete
Oana Radu, criticată dur. Artista a ieşit în oraş cu hainele murdare
Oana Radu a trecut, în luna septembrie a anului trecut, printr-o tragedie. Alin, iubitul ei, a murit la câteva săptămâni după ce a fost atacat și incendiat în scara blocului în care locuia. După patru luni în care a suferit și a lansat o piesă dedicată fostului ei partener decedat, Oana Radu și-a reluat activitățile obișnuite și chiar a intrat într-o nouă relație.
Însă, dacă acum e fericită, acest lucru nu o scapă de rutatatea celor din jur. Recent, artista a avut parte de un incident neplăcut, mai ales pentru o femeie. Se pare că hainele Oanei s-au murdărit din cauza machiajului, iar răuvoitorii au taxat-o imediat. Însă, cântăreața le povestește fanilor de pe rețelele de socializare orice, indiferent că este vorba despre un subiect plăcut sau neplăcut. Așadar, Oana Radu nu s-a sfiit să le spună acestoră ca a fost criticată aspru pentru faptul că a ieșit în public cu haina murdară de fond de ten.
Oana Radu a ținut să le explice răutăcioșilor de pe Instagram motivul pentru care cămașa ei era murdară de fond de ten. Aceasta a spus că găsește absurdă reacția fetelor răutăcioase, care, de fapt, ar trebui să-i înțeleagă problema.
„Fetelor, ce se întâmplă cu voi? Voi când vă machiați nu vă murdăriți hainele dacă purtați chestii cu guler? Mi se pare absurd să-mi spuneți gulerul murdar de fond de ten, având în vedere că e clar că e din cauza machiajului. Doar nu credeți că am plecat cu gulerul plecat de acasă și că am rămas așa la petrecere sau că n-am avut cămașa curată”, a transmis cântăreața la InstaStory.

Oana Radu a fost cerută în căsătorie

Este fericire mare în sufletul Oanei Radu. Tânăra artistă a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Cătălin. Chiar dacă a fost criticată dur de admiratori și poate chiar și de apropiați, Oana Radu și-a văzut întotdeauna de drumul ei, fie în plan personal, fie în plan profesional. Chiar dacă în urmă cu ceva luni de zile, prietenul pe care îl avea a decedat, cântăreața a încercat să privească în viitor și să-și șteargă lacrimile. Totuși, Oana Radu acum e fericită. A fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Cătălin, iar după ce aceștia vor face nunta, artista își dorește să rămână gravidă.

„Mă mărit anul asta. Să vedem. Dacă se leagă astrele poate cine știe”, a spus Oana Radu pe Instagram. ”Cum să nu îti dorești un copil? Acum, peste o lună, peste trei ani. Logic că îți dorești un copil”, a spus Cătălin, logodnicul Oanei Radu.

Publicat: 06 iul. 2020, 10:27 Autor: Elena Vedete
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă
×