Ce face Oana Radu la 9 luni de la moartea partenerului ei! Artista e, din nou, fericită!

Publicat: 04 iun. 2020, 12:59 Autor: Elena Vedete
Oana Radu a trecut, în luna septembrie a anului trecut, printr-o tragedie. Alin, iubitul ei, a murit la câteva săptămâni după ce a fost atacat și incendiat în scara blocului în care locuia.

După patru luni în care a suferit și a lansat o piesă dedicată fostului ei partener decedat, Oana Radu și-a reluat activitățile obișnuite și chiar a intrat într-o nouă relație. Artista a fost pusă la zid de fani și de apropiați, deoarece bărbatul în brațele căruia și-a găsit alinarea este nimeni altul decât Cătălin, antrenorul ei de fitness, pe care îl știa de foarte mulți ani și are îi era foarte apropiat.

Oana Radu și Cătălin petreceau mult timp împreună și atunci când cântăreața era într-o relație cu Alin, iar cârcotașii afirmau la începutul acestui an că pare că artista abia aștepta ca iubitul ei să moară, pentru a putea începe o relație oficială cu antrenorul ei, relatează protv.ro.

Oana Radu iubește din nou

Au trecut 9 luni decând Alin a murit într-un mod șocant și aproximativ 5 luni de când Oana Radu iubește din nou, iar postările artistei de pe rețelele de socializare arată că aceasta a lăsat în spate toate dramele prin care a trecut și pare mai fericită ca niciodată.

https://www.instagram.com/p/CAzTlM3DS4q/

În cele mai recente fotografii pe care le-a postat, cântăreața în vârstă de 26 de ani apare îmbrăcată sumar și afirmă că face tot posibilul să aibă un trup cât mai fit. „Corp în curs de transformare”, a scris Oana Radu în dreptul unei imagini.

Oana Radu a fost cerută în căsătorie

Este fericire mare în sufletul Oanei Radu. Tânăra artistă a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Cătălin.

Chiar dacă a fost criticată dur de admiratori și poate chiar și de apropiați, Oana Radu și-a văzut întotdeauna de drumul ei, fie în plan personal, fie în plan profesional. Chiar dacă în urmă cu ceva luni de zile, prietenul pe care îl avea a decedat, cântăreața a încercat să privească în viitor și să-și șteargă lacrimile.

Totuși, Oana Radu acum e fericită. A fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Cătălin, iar după ce aceștia vor face nunta, artista își dorește să rămână gravidă.

„Mă mărit anul asta. Să vedem. Dacă se leagă astrele poate cine știe”, a spus Oana Radu pe Instagram.

”Cum să nu îti dorești un copil? Acum, peste o lună, peste trei ani. Logic că îți dorești un copil”, a spus Cătălin, logodnicul Oanei Radu.

 

 

Publicat: 04 iun. 2020, 12:59 Autor: Elena Vedete
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă
×