Oana Radu a recunoscut abia acum totul adevărul! Cum a reușit, de fapt, să slăbească. Nimeni nu se aștepta la asta!

Publicat: 27 Nov. 2019, 13:45 Vedete

A fost o perioadă extrem de grea pentru cântăreața Oana Radu, după ce iubitul ei a murit, la scurt timp după ce a fost incendiat pe scara blocului. 

Tragedia s-a produs în scara unui bloc din Craiova, la mijlocul lunii august, atunci când Alin, iubitul ei, a fost incendiat de către un bărbat cu probleme psihice. A fost transportat în comă la spital, iar după circa trei săptămâni acesta a murit din cauza arsurilor foarte grave.

Oana Radu a scos la inveală lucruri mai puțin știute despre relația cu Alin.

„Nu a fost o relaţie perfectă, nu există relaţii perfecte. Şi dacă cineva o să vină să-mi spună că relaţia lui este perfectă, minte. Iar mie nu îmi place să mint la TV. Relaţia noastră nu a fost una perfectă, dar a fost o relaţie de trei ani în care am împărţit atât bune, cât şi rele.

Perioade mişto, mai puţin mişto, a fost lângă mine trei ani. Mă motiva foarte tare, îşi dorea foarte mult să slăbesc. El îmi spunea mereu că mă iubeşte aşa cum sunt, dar că ar trebui pentru mine.

I-am transmis multe mesaje şi probabil că o să-i transmit toată viaţa. N-o să-l uit niciodată şi e clar că în fiecare zi vorbesc cu el. Şi bune, şi rele… Dacă ar fi să-i transmit ceva, ar fi că îmi pare rău că a plecat”, a dezvăluit Oana Radu pentru „Răi Da’ Buni”, potrivit Spynews.

 

Publicat: 27 Nov. 2019, 13:45 Vedete
Pe aceeași temă