Oana Ioniță, căpitanul echipei albastre, aspru criticat de colegi – „Mai întâi trebuie să învețe să țină cuțitul în mână și să toace, și după să revină în sezonul următor”

Publicat: 05 mai 2022, 22:20 Autor: G. M. Vedete

Oana Ioniță, căpitanul echipei albastre, aspru criticat de colegi! Ce s-a întâmplat în ediția MasterChef de astăzi!

Oana Ioniță, căpitanul echipei albastre, aspru criticat de colegi! Ce s-a întâmplat în ediția MasterChef de astăzi! Prima probă din cadrul noii ediții MasterChef a fost una pe echipe și a stârnit multe controverse printre concurenți.

Oana Ioniță, căpitanul echipei albastre, la MasterChef. Ce au spus colegii: „Ar fi trebuit să fie mult mai implicată”

Oana Ioniță și Gabriela Dima au fost desemnate căpitani de echipe, iar proba a constat în realizarea unui meniu de tip „English afternoon tea”, care să conțină sendvișuri cu somon și castravete, scones și biscuiți florentini.

Actrița din „Inimă de țigan” a fost căpitanul echipei albastre, însă coechipierii săi nu au fost deloc mulțumiți să facă parte din această formulă. Maria Stănciuc a avut comentarii negative la adresa modului în care Oana și-a coordonat subalternii: „Oana ar fi trebuit să fie mult mai implicată. Mai întâi trebuie să învețe să țină cuțitul în mână și să toace, și după să revină în sezonul următor. Eu mă așteptam ca ea să zbârnâie și să demonstreze ce a făcut la ultimele două probe”.

Totuși, cunoscuta actriță a ținut să menționeze adevăratul motiv pentru care Maria nu are o atitudine pozitivă în ceea ce o privește: „Maria are o chestie personală cu mine. Nu știu care poate fi și de ce e așa de pornită să scoată în evidență unde greșesc eu. Maria nu a vrut să accepte autoritatea din partea mea”.

„Aoleu, Oana e dezastru”

Cei care au făcut parte din echipa adversă au recunoscut că împărtășesc opinia subalternilor Oanei. „Aoleu, Oana e dezastru”, a spus Ionuț Oancea. „Eu vreau o eliminare, eu vreau să scăpăm de Oana. Nu are respect, nu are pasiune, nu are nimic. Vine aici numai pentru publicitate”, a mărturisit Marco Genna.

În ciuda comentariilor răutăcioase, echipa condusă de ea a meritat să fie trimisă la balcon.

Foto: Pr Pro Tv

Publicat: 05 mai 2022, 22:20 Autor: G. M. Vedete
Autor: G. M.
Este redactor online pe zona Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN....
Pe aceeași temă
×