Marco Genna, concurent MasterChef vrea să câștige competiția culinară: „Vreau să îi ofer familiei mele o viață mai bună”

Publicat: 03 mart. 2022, 22:05 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete

Marco Genna, concurent MasterChef vrea să câștige competiția culinară! Iată motivul!

Marco Genna, concurentul MasterChef, i-a impresionat atât pe jurați, cât și pe restul colegilor, cu povestea pe care o trăiește în timp ce participă la competiția culinară! Soția lui este însărcinată în 8 luni, iar Marco nu poate trăi aceste clipe emoționante alături de ea.

Marco Genna, concurentul MasterChef va deveni tată, soția este însărcinată în 8 luni

Concurentul a început să plângă atunci când Chef Joseph Hadad l-a întrebat dacă îi este dor de soția sa. „Ea a vrut ca tu să fii aici, în competiția noastră. Tu trebuie să îi arăți că ești tare și puternic. După ce naște soția ta și copilul va crește, se va uita la televizor și va fi mândru de tine”, l-a îmbărbătat juratul. „Du-te la balcon, Marco!, a adăugat acesta, țipând de emoție.

Participantul a fost copleșit de propriile sentimente și s-a exteriorizat plângând în cadrul testimonialelor. De asemenea, acesta a mărturisit că vrea să câștige MasterChef pentru cei familie: „Vreau să îi ofer familiei mele o viață mai bună”.

Chef Joseph Hadad, despre preparatul lui Marco Genna: „E prima oară când mănânc așa ceva”

Preparatul ce l-a trimis pe Marco direct la balcon a fost unul cât se poate de inedit. „E prima oară când mănânc așa ceva”, a recunoscut Chef Joseph Hadad. „Preparatul tău este foarte bun”, i-a mai spus el. Și Chef Foa a fost impresionat de explozia de gusturi din farfuria concurentului: „Îmi place cum ai îndrăznit să pui tartar cu paste într-o singură farfurie”.

Foto: PR Pro TV

Publicat: 03 mart. 2022, 22:05 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete
Gabriela Grigoriev este reporter special pe zona de Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN. A…...
Pe aceeași temă
×