Oana Ioniță a izbucnit în lacrimi în momentul în care a auzit decizia juraților MasterChef! – Chef Foa: „Aș vrea să lăsați ambele șorțul pe banc”

Publicat: 10 mart. 2022, 23:35 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete

Oana Ioniță a izbucnit în lacrimi în momentul în care a auzit decizia juraților MasterChef!

Oana Ioniță a izbucnit în lacrimi în momentul în care a auzit decizia juraților MasterChef! Proba eliminatorie din cadrul noii ediții MasterChef a fost una cât se poate de inedită, întrucât a constat nu în unul sau două, ci trei teste sub presiune! Concurenții supuși la această probă au fost nevoiți să gătească preparate chinezești în tandem cu un invitat special.

Oana Ioniță a izbucnit în lacrimi în momentul în care a auzit decizia juraților MasterChef: „M-am atașat de…”

În cadrul ultimului test, Oana Ioniță și Delia Florea au luptat cu toate armele pentru a urca la balcon, în ciuda prieteniei dintre ele ce s-a format în timpul competiției. „Dacă era ceva ce nu voiam să se întâmple, era fix să fiu cu Delia la proba sub presiune. Aș fi vrut să fiu cu altcineva la proba aceasta. Cu oricine, numai nu cu ea”, a declarat Oana. „M-am atașat de Delia și cu siguranță o să fim prietene indiferent de ce se întâmplă”, a adăugat aceasta. Actrița din Inimă de țigan a fost sinceră în privința sentimentelor ce au încercat-o: „Prietenia nu mă face să lupt mai puțin”, a spus ea.

Delia Florea a fost cea eliminată

Chef Foa le-a lăsat o impresie greșită atunci când le-a spus „Aș vrea să lăsați ambele șorțul pe banc”. Însă, la scurt timp adevăratul verdict a fost dat de juriul MasterChef, fapt ce a făcut-o pe Oana să izbucnească în lacrimi: Delia Florea a fost cea eliminată! Și Nicolle Scripcar a început să plângă, fiind emoționată de cele întâmplate.

Plecarea Deliei a fost marcată de un moment artistic inițiat de Stelios, care a cântat. Bineînțeles că emoțiile au fost resimțite și de participanta eliminată: „M-am întristat când m-am uitat către balcon și mi-am dat seama că oamenii aceștia rămân aici și eu plec”, a povestit aceasta în cadrul testimonialelor.

Foto: PR Pro TV

Publicat: 10 mart. 2022, 23:35 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete
Gabriela Grigoriev este reporter special pe zona de Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN. A…...
Pe aceeași temă
×