Mesajul lui Cosmin Seleşi după ce Sorin Bontea, Florin Dumitresu şi Cătălin Scărlătescu au anunțat că se întorc la PRO TV. Lovitură fatală pentru Antena 1

Publicat: 16 apr. 2024, 13:22 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Cosmin Seleşi a reacţionat după ce Sorin Bontea, Florin Dumitresu şi Cătălin Scărlătescu au anunţat că se întorc la ProTV. Vestea a venit ca un şoc pentru toată lumea, iar fanii celebrilor bucătari s-au bucurat enorm să afle că cei trei se vor întoarce pe micile ecrane. Şi prezentatorul TV, care în prezent are o emisiune tot în trustul de pe Pache Protopopescu, abia aşteaptă să îi revadă pe foştii lui colegi!

Sorin Bontea, Florin Dumitresu şi Cătălin Scărlătescu s-au retras de aproape un an din proiectul de la Antena 1. Contractul de colaborare nu s-a încheiat în termeni amiabili, ba mai mult, şefii trustului Intact au deschis mai multe procese împotriva bucătarilor.

Cătălin Scărlătescu, prima reacţie despre întoarcerea la ProTV

Chiar dacă socotelile nu au fost încheiate definitiv la fostul loc de muncă, cei trei chefi au decis să lase trecutul în urmă. Recent, Cătălin Scărlătescu a publicat pe pagina sa de Instagram o poza cu colegii săi, anunţând astfel oficial reîntoarcerea în ProTV. De asemenea, partenerul Doinei Teodoru a scris şi un mesaj în dreptul fotografiei care a lăsat loc de interpretări.

„Înapoi în viitor 😁”, a fost mesajul transmis de Cătălin Scărlătescu.

Mesajul lui Cosmin Seleşi după ce s-au aflat juraţii de la MasterChef România

Printre cei care s-au bucurat de întoarcerea celor trei chefi se numără şi Cosmin Seleşi. Nu este un secret pentru nimeni faptul că prezentatorul de la Batem Palma a lucrat mulţi ani la Antena 1, însă la un moment dat a decis să plece. La vremea respectivă s-au speculat foarte multe lucruri despre demisia acestuia, însă Seleşi nu a dorit să dea prea multe detalii.

Acum, a ţinut să le transmită noilor săi colegi că se bucură enorm pentru faptul că au ales să se reîntoarcă la ProTV!

„Bine baaaaaaaaaaa!!!!! Hai colegii!”, le-a transmis Cosmin Seleşi.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 16 apr. 2024, 13:22 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×