Oana Andoni se pregateste sa devina mama pentru a doua oara

Publicat: 09 aug. 2019, 11:41 Autor: Loredana Vedete

Oana Andoni traieste una dintre cele mai frumoase perioade din viata ei si se pregateste sa aduca pe lume cel de-al doilea copil.

Oana Andoni insarcinata. Prezentatoarea Stirilor PRO TV este emotionata si entuziasmata ca in curand va incepe o noua etapa importanta din viata ei.

Oana Andoni insarcinata se pregateste sa devina mama pentru a doua oara

Oana Andoni insarcinata. Oana Andoni se pregateste sa devina mama pentru a doua oara

„Nu pot să spun că această veste ne-a luat prin surprindere pentru că atât noi, părinții, cât și bunicii ne-am dorit ca familia noastră să se mărească. Iar Erica, fetița noastră, este cea mai încântată!

Ea ne tot întreba de ce nu are o surioară, insista aproape zilnic cu acest subiect și acum este foarte curioasă cum o să arate cea mică, îi spune deja povești și de-abia așteaptă să o cunoască.

În octombrie vom fi binecuvântați cu încă o minune în viața noastră și ne pregătim cu drag pentru venirea ei pe lume. O așteptăm cu nerăbdare!”, a spus Oana Andoni la protv.ro.

Însărcinată în șapte luni, prezentatoarea Știrilor PRO TV de la ora 19:00, din weekend, va aduce pe lume o fetiță în această toamnă, la opt ani de la venirea pe lumea a primului ei copil.

Publicat: 09 aug. 2019, 11:41 Autor: Loredana Vedete
Pe aceeași temă