O tragedie l-a făcut pe Petrică Mâțu Stoian de nerecunoscut! A slăbit subit 24 de kilograme

Publicat: 16 Sep. 2021, 11:18 Vedete

O tragedie recentă l-a făcut pe Petrică Mâțu Stoian (60 de ani) de nerecunoscut! Îndrăgitul interpret a recunoscut că pierederea unei persoane dragi din anturajul lui i-a schimbat complet viața. 

Unul dintre cei mai apreciați interpreți de muzică populară a uimit pe toată lumea după ce a dezvăluit motivul pentru care a slăbit 24 de kilograme într-un timp record.

Artistul a recunoscut că ultima perioadă a fost una extrem de grea pentru el, deoarcere a pierdut o persoană dragă din viața lui. Întreaga suferință l-a făcut să-și piardă pofta de mâncare.

Petrică Mâțu Stoian, de nerecunoscut

Este vorba despre trecerea în neființă a soției impresarului său. Cel care îi este și cel mai bun prieten. Petrică Mâțu Stoian era foarte apropiat de aceștia, mai ales că deveniseră a doua familie pentru el.

Am slăbit din cauza unui șoc. Este vorba de soția impresarului meu care a lucrat foarte mult la imaginea mea și care a trecut din lumea cu dor în lumea fără dor. A fost o durere imensă când am auzit. M-a ajutat foarte mult în carieră. Acest șoc m-a făcut să-mi piară pofta de mâncare. Aveam peste 100 de kilograme, iar acum am slăbit brusc peste 20 și ceva. O să încerc să trec peste acest moment”, a mărturisit în emisiunea La Măruță.

Artistul a mai mărturisit că recent a ieșit la pensie. Potrivut spuselor sale, încasează o sumă frumușică, însă nu vrea să renunțe la muzică.

M-am pensionat, am o pensie frumoasă, dar continui să-mi duc activitatea mai departe. S-a scris că m-am retras pentru că mi-am făcut o căpșunărie, dar nu a fost așa. Eu continui să cânt! Am cotizat la stat 42 de ani, iar acum vreau să am și eu o pensie.

Este o pensie bună și sunt mulțumit. Am lucrat anterior în siderurgie, nu am fost mereu pe scenă. Am avut grupa I de risc și am ieșit bine. Sunt un pensionar fericit și încă talentat”, a mai spus artistul la Pro TV.

Publicat: 16 Sep. 2021, 11:18 Vedete
Pe aceeași temă