O pacienta internata la Obregia a povestit ce a vazut acolo. „Am început să bat cu pumnii şi cu picioarele. Murise”

Publicat: 27 Oct. 2018, 15:21 Life

O tanara care isi protejeaza identitatea din motive lesne de inteles a povestit cum a fost ca pacient in Spitalul Obregia.

O pacienta internata la Obregia a povestit ce a vazut acolo. Numele ei este ‘Maria’ si a marturisit pentru vice.com prin ce a trecut. Fata sustine ca a fost internata in urma cu un an la Spitalul Obregia. Ce a vazut acolo a marcat-o pe viata!

Dupa ce a trecut prin cateva zile agitate si stresante, ‘Maria’ a cedat nervos. Se afla in casa ei in momentul in care a luat-o razna, efectiv. A inceput sa urle din toate puterile ei si sa fie violenta. Vecinii au alertat autoritatile si tanara a fost internata.

„Într-o seară de octombrie, 2017, am ajuns acasă cu o stare groaznică. Primisem o veste proastă legată de job, plus că mi se adunaseră mai multe chestii în ultimul timp. Intrasem într-o stare de depresie din care simţeam că nu mai am scăpare. Am început să plâng şi să urlu de una singură şi îmi treceau prin cap tot felul de gânduri de tipul «băi, chiar n-are sens viaţa, cum ar fi să mă spânzur?».

Am şi improvizat o chestie, dar apoi m-am gândit că dacă n-o să-mi iasă, o să rămân paralizată şi o să fiu o povară, aşa că mai bine nu. Am zis: «N-o să rămân». Atunci a chemat paza, m-am simţit uşor intimidată de toată scena aia. Am tot explicat că nu e cazul să mă interneze, dar până la urmă, m-am conformat.

Continuarea articolului »

Publicat: 27 Oct. 2018, 15:21 Life
Pe aceeași temă