O noua statie de metrou in Berceni! Unde va fi amplasata

Publicat: 04 dec. 2018, 19:18 Autor: Simona Life

Vesti bune pentru Bucuresteni! In curand metorul va fi extins in zona Berceni, o noua statie urmand sa fie inaugurata. Va exista o singura linie.

Locuitorii din zona Berceni se vor bucura, pentru ca Magistrala 2 de metrou va fi extinsa cu o statie, insa la nivel suprateran. Metrorex si Primaria Sectorului 4 au incheiat un protocol de intentie.

Conform Mediafax, staţia de metrou, cu infrastructura aferentă şi infrastructura adiacentă (elemente de siguranţă, automatizări, etc.), va fi situată pe Şoseaua Berceni, în apropierea Şoselei de Centură, într-un amplasament favorabil pentru activitatea de transport a călătorilor, precizează comunicatul.

O noua statie de metrou in Berceni

O noua statie de metrou in Berceni! Unde va fi amplasata

Cea care va asigura finantarea acetsui proiect, precum si proiectarea si constructia noii statii de metrou va fi Primaria Sectorului 4.l Pe langa acestea, se va ocupa si de infrastructura necesara.

Acest proiect face parte din Strategia de dezvoltare a retelei de metrou si a Planului de Mobilitate Urbana Durabila a regiunii Bucuresti – Ilfov: 2016 – 2030.

Publicat: 04 dec. 2018, 19:18 Autor: Simona Life
Pe aceeași temă