Irina Rimes: „Eu nu sunt poet, nici scriitoare. Eu sunt ceva simplu, nimic special!”

Publicat: 04 dec. 2018, 15:51 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Irina Rimes: „Eu nu sunt poet, nici scriitoare. Eu sunt ceva simplu, nimic special!”

Artista a lansat cartea-album „Cosmos”


Irina Rimes a fost personajul principal al spectacolului „Cosmos”, unul dintre cele mai puternice spectacole ale finalului de an. Alături de ea, pe scenă, a urcat marea actriță Maia Morgenstern care a acceptat cu bucurie să-i recite două dintre poeziile pe care artista le-a inclus în cartea-album „Cosmos”.

În cadrul unui spectacol muzical intim, prin intermediul pieselor, Irina Rimes și-a condus invitații într-un alt cosmos, în cosmosul ei. „COSMOS” reprezintă o poveste inspirată din trăirile, sentimentele și emoțiile Irinei, exprimate atât prin intermediul pieselor ce se regăsesc pe album, cât si prin intermediul poeziilor din cartea albumului.

„Am vrut să lansez o carte-album pentru că am aceste poezii și nu știam ce să fac cu ele. Eu nu sunt poet, nici scriitoare. Eu sunt ceva simplu, nimic special. Cred că dacă fiecare femeie ar avea curajul să scrie ce simte, ar scoate câte o carte după fiecare iubire. Și poate și bărbații la fel”, declară Irina.

Spectacolul, susținut la Teatrul de Opereta Ion Dacian, a fost deschis de către Nika si ToKeep, artiști ai labelului boutique Quantum Music.

„Cosmosul meu nu este nici întunecat și nici rece. Cosmosul meu nu este neant, este un joc de culori al dragostei de femeie pentru bărbat, muzică și viață.

Am scris acest album ca să vă prezint toate fețele mele, cele frumoase și cele urâte, să gustati din fiecare și să alegeți ce vă place, ce găsiți pe gustul vostru. Sa fie primit!”, povestește Irina Rimes.

„Poeziile din carte sunt inspirate din viața personală. Iubiri, experiențe. Din tot ce am trăit. Am scris efectiv ce am simțit într-un moment anume al vieții mele. Asta este ceea ce fac eu, este pasiunea mea, dar și profesia pe care mi-o exercit.

Este ceea ce scot din mine, dacă asta ma face artist , atunci e bine. Dar, în viziunea mea, încă nu e suficient”, conchide Irina Rimes.

Albumul “COSMOS” este disponibil în magazinele digitale: https://IrinaRimes.lnk.to/Cosmos
Cartea-album “COSMOS” o sa fie disponibila in reteaua Carturesti incepand cu data de 10 decembrie 2018.

Publicat: 04 dec. 2018, 15:51 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Tags:
Pe aceeași temă