O mare vedetă din Pro TV este pe ultima sută de metri de negocieri cu turcii de la Kanal D!

Publicat: 20 apr. 2022, 10:47 Autor: Maria Apostol Vedete

Este vorba despre Tudor Chirilă, care a provocat multe controverse la ”Vocea României”, în calitate de jurat. ”Concurența” a vânat momentul potrivit și i-a propus o ofertă de nerefuzat!  

Nu doar în zona teatrului s-au aranjat bine treburile pentru Tudor Chirilă, de când s-au redeschis instituțiile culturale, dar se pare că și în televiziune lucrurile se îndreaptă, în ceea ce-l privește. Mai precis, artistul – spuneau bârfele din televiziuni în 2021 – ar fi trebuit să plece de la PRO TV din cauza tensiunilor create între el și una dintre colegele sale, Irina Rimes, dar și din cauza atitudinii sale rebele.

După o perioadă în care vedeta a stat mai mult pe bară, și-a exersat talentele la desen pe Instagram și a repetat alături de mama sa, celebra regizoare Iarina Demian, pentru o piesă de teatru în care joacă singur mai multe personaje, iată că, recent, solistul trupei „Vama” ar fi fost sunat, potrivit informațiilor obținute în exclusivitate de CANCAN.RO, de către producători de la Kanal D, pentru a veni la niște discuții.

Ar fi vorba, conform unor surse din respectiva televiziune, de un nou proiect TV, o emisiune-concurs muzicală, la al cărei format se lucrează acum. Mai multe detalii găsiți pe CANCAN.RO.

Tudor Chirilă și Irina Rimes, scandal la Vocea României: ”Ești un nesimțit!”

Scandalul a pornit după ce Tudor Chirilă i-a spus Irinei Rimes că are „o mare problemă cu bărbații”.

Să știi că mie îmi place de tine, dar dacă tu n-ai observat asta…”, a spus Irina Rimes.

Irina, sezonul trecut n-am simțit nimic. Poate sezonul ăsta…” i-a răspuns Chirilă.

Ești un nesimțit, Tudor! Iartă-mă, dar ți-ai cerut-o!”, i-a transmis cântăreața.

Ai spus-o cu atâta rafinament! Cum mă faci tu nesimțit, mai rar cineva”, a continuat Tudor Chirilă. Schimbul de replici a avut loc în timp ce Tudor Chirilă, Irina Rimes, Smiley și Horia Brenciu încercau să o convingă pe Luiza Constantin, o tânără care cântă pe stradă la Roma, să facă parte din echipa unuia dintre ei.

 

Publicat: 20 apr. 2022, 10:47 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă