Tudor Chirilă a plecat în Asia Express „pă” România? Încărcat cu sarsanale, artistul și-a vânturat cârlionții sălbatici într-un marș care părea aventura vieții lui

Publicat: 08 Jun. 2021, 22:05 Vedete

Neofertat de echipa de producție Asia Express, Tudor Chirilă își face propria lui „Asia Express”, varianta „pă” România. Sigur, un concept binecunoscut de artist… „Vama”, „Vama Veche”? Îți sună cunoscut?

Lăsând gluma la o parte, ne face plăcere să vi-l prezentăm pe unul dintre cei mai sexy bărbați din peisajul muzical actual. Tudor Chirilă, bărbat așezat la casa lui, provoacă adevărați fluturași în stomac doamnelor și domnișoarelor cărora le trece calea.

În plin avânt seducător l-au surprins paparazzi CIAO.RO, pe artist, zilele trecute, în timp ce mărea pasul pe străzile Capitalei.

Accesorizat cu două bagaje mai ceva ca o mamă de copii mici care pleacă dintr-un magazin, Chirilă a decis să spargă monotonul look-ului cu un tricou cu un print interesant, care tricou ascunde una bucată pereche de pectorali de toată frumusețea. După semne pare-se că Chirilă face ceva drumuri și pe la sală. Acum… că tot a venit vorba despre sală, nu cumva una dintre papornițele pe care le poartă artistul este, de fapt, geanta lui de sală. Hai să ne uităm cu atenție!

Pe de altă parte, propunem să nu ne lăsăm vrăjiți de tricou și de bagaje și să omitem să-i dăm Cezarului ce este al Cezarului. Podoaba capilară a artistului face toți banii, acei cârlionți plimbați sălbatic prin centrul Bucureștiului fac toți banii.

Acum… ne-ar plăcea ca lucrurile să fie clare! Acest, unul dintre cei mai sexy bărbați din România, acest Tudor Chirilă este îndrăgostit până peste cap de doamna lui, Iulia, femeia care i-a dăruit cei doi băieți minunați care-i poartă numele.

Deși extrem de rezervat în declarații, în mod obișnuit, „jumătatea lui mai bună” l-a inspirat să facă o mărturisire publică extrem de surprinzătoare, dacă este să ne gândim că vine din partea unui artist mai mult decât rezervat atunci când vine vorba despre viața lui personală. “Este o femeie iubitoare, este o frumuseţe şi, cel mai important, este mamă. O mamă creativă, veselă şi fericită”.

Publicat: 08 Jun. 2021, 22:05 Vedete
Pe aceeași temă