TOP CIAO.RO | Vedetele, mesaje dure de Ziua Națională a României: „Defilarea e pentru hoți, ei sunt uniți”

Publicat: 01 dec. 2023, 14:35 Autor: Hermina Hagianu Vedete

În fiecare an, de Ziua Naţională a României se desfășoară multe evenimente tematice. Mii de români participă la spectacolele sau paradele organizate în diferite oraşe, însă sunt şi mulţi care nu susţin aceste manifestaţii. Se pare că nici vedetele noastre nu le privesc cu ochi buni, ba mai mult, câteva şi-au spus public nemulţumirea. Iată ce mesaje au transmis!

Juratul de la Vocea României, Tudor Chirilă, este un artist desăvârşit, apreciat pentru talentul său, dar mai ales pentru sinceritatea cu care a vorbit despre subiecte mai puţin abordate în spaţiul public. Nici de această dată nu s-a ferit să îşi strige nemulţimirea în ceea ce priveşte parada organitată la Arcul de Triumf.

Artistul crede că manifestaţia mult aşteptată este mai degrabă organizată pentru „hoţii” care sunt mai uniţi ca niciodată.

„Când cinci milioane de români trăiesc în străinătate, mulți dintre ei uscându-se de dor, că n-au plecat ca Magellan să înconjoare pământul, noi ne facem că sărbătorim unitatea națională.

Pe bune, cine să ne unească? Ăia care ne fură banii și decența? Nu am ce sărbători. Singura sărbătoare e să fim conștienți că ratăm esența zilei de 1 decembrie: suntem dezbinați. Defilarea e pentru hoți, ei sunt uniți. Ceilalți, fiecare pe treaba lui. Asta e unitatea”, a explicat Tudor Chirilă, revoltat pe pagina de Facebook.

Bianca Drăgușanu, împotriva paradei de 1 Decembrie

Nici Bianca Drăgușanu nu a fost deloc încântată de pregătirile care au blocat traficul în toată Capitala. În timp ce se afla la volan, nervoasă din cauza faptului că nu se poate deplasa, blondina a transmis un mesaj dur pentru Ziua României.

„Să-mi spună și mie cineva ce aduc bun paradele. Ok, parada de 1 Decembrie, suntem români, mamă ce autostrăzi avem, mamă ce locuri de parcare etc. 

Parada ca paradă, încă nu e 1 Decembrie, dar ce aduce bun pregătirea pentru paradă? Ați văzut ce trafic e în București? Frate, deci abia aștept să vină alegerile, eu, care nu am nicio treabă cu politica, jur că de data asta o să mă implic maxim. Nu a existat unu care să facă ceva pentru țara asta, unu care a fost ales și a lăsat ceva bun în urma lui.

Nu știu, eu sunt fan Dana Budeanu, iar tot ce zice femeia asta asumată, jur că are dreptate. Trăim într-o țară în care numai să fii români nu e neapărat o mândrie, e ceva rău de tot. Pentru ce ne trebuie paradă? Pentru ce?! 

Pentru ce aveți nevoie de pregătiri de paradă? Ce vreți să ne arătați? Cum stăm cu traficul sau cât de proști suntem că v-am mai votat o dată? Pentru ce?”, a fost mesajul Biancăi Drăgușanu.

Dani Oțil: „Hai la anul să mai facem un spital!”

Se pare că nici pentru Dani Oţil, parada militară nu a fost un motiv de bucurie. Matinalul de la Antena 1 nu a fost deloc de acord cu evenimentul care a paralizat traficul din Bucureşti. Colegul lui Răzvan Simion a transmis şi un sfat pentru autorităţi şi le-a spus că anul viitor ar fi mai bine să renunţe la manifestaţii şi să construiască un spital.

„Avea tata o vorbă:„Bă, dacă îți face rău, fie că e băutură, fie că e ceva, bă, dacă tot îți face rău, de ce continui?”

Sunt pro maraton, pro evenimente în București, bă, dar dacă nu știm să organizăm o paradă pe 1… E o coloană de mașini care merge înainte, oamenii sunt militari, ăștia la război trebuie să știe să meargă încolonați… 

De ce cu trei zile înainte blochezi tot, bă, dar tot? De ce să blochezi tot orașul ca să pui niște mașini să meargă într-o linie? 

Să nu vină vreun război, că noi nu suntem ok. Hai la anul să nu mai ținem, hai la anul să mai facem un spital!”, a spus prezentatorul TV nervos, pe InstaStory.

 

Sursă foto: social media

 

Publicat: 01 dec. 2023, 14:35 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă