O mamica de tripleti a slabit dupa nastere intr-un timp record si arata de milioane! Ce a facut zilnic sa poata ajunge la silueta de vis!

Publicat: 30 Jan. 2019, 16:13 Life

A devenit mamica de tripleti, dar a slabit intr-un timp record!

Metoda neobisnuita a femeii din Statele Unite a fost laudata de alte proaspete mamici. Ridicarea regulata a bebelusilor din patutul lor, dar si faptul ca a carat cutii mari cu scutece, alaturi de impingerea caruciorului imens s-au dovedit a fi exercitii ingenioase.

O mamica de tripleti a slabit dupa nastere intr-un timp record si arata de milioane

Noua ei experienta de mama a ajutat-o pe Ramie Snodgrass sa revina la formele pe care le avea inainte sa ramana insarcinata cu tripleti. Ea a slabit dupa nastere in doar cinci luni de zile, avand un abdomen perfect plat. „Pentru mine a fost o mare frica ideea ca urmeaza sa am tripleti, pentru ca nu as mai fi fost capabila sa fac lucrurile pe care le iubesc, cum sunt alergatul sau drumetiile.

Am vrut sa le inspir si pe alte mame sa nu renunte la ce este important pentru ele. Am incercat sa alerg din nou, la sase saptamani dupa operatia mea de cezariana, dar am inceput sa am dureri foarte mari. De aceea am decis sa fac sport acasa”, a povestit Ramie Snodgrass.

(sursa: storytrender.com)

« Pagina anterioară

Publicat: 30 Jan. 2019, 16:13 Life
Pe aceeași temă