O mamica a descoperit din greseala un leac-minune! Ar putea salva multe sarcini pe care femeile isi doresc sa le duca pana la termen

Publicat: 02 Jan. 2019, 17:54 Parenting

A fost descoperit un leac-minune! Medicamentul a ajutat o femeie care pierduse patru sarcini sa nasca.

O asistenta medicala din Marea Britanie care pierduse patru sarcini si-a indeplinit dorinta, dupa ce a descoperit din greseala un leac-minune. Charmagne Reblando, in varsta de 40 de ani, a incercat timp de 13 ani sa-si indeplineasca dorinta de a avea un copil.

Insa, destinul i-a pregatit doar episoade nefericite: a pierdut patru sarcini consecutive, mereu in primele 4 luni, dupa ce a cheltuit peste 20.000 de lire sterline pe fertilizari in-vitro. Cand a ramas insarcinata pentru a cincea oara, femeia, disperata sa nu piarda si aceasta sarcina, s-a inscris intr-un test clinic.

In cadrul studiului erau mai multe gravide care se aflau in aceeasi situatie, si carora li s-a administrat un medicament pentru astm ieftin, in combinatie cu un hormon numit progesteron.

Testul a avut un succes remarcabil, pentru ca 15 din cele 23 de femei care au facut parte din studiu au reusit sa nasca copii sanatosi tun la termen! In acelasi timp, celelalte 8 participante la test se afla momentan in ultimele saptamani de sarcina, ceea ce inseamna ca studiul are sanse de a avea chiar o rata de succes de 100%!

Continuarea articolului »

Publicat: 02 Jan. 2019, 17:54 Parenting
Pe aceeași temă