O mama si-a omorat gemenii nou-nascuti, dupa care le-a aruncat trupurile

Publicat: 02 Feb. 2019, 15:25 Life

Mama care si-a ucis gemenii apoi le-a ascuns trupurile in casa a fost inchisa pentru un an.

Jelica S, care este din Serbia, a fost abandonata de partenerul ei dupa ce acesta i-a cerut sa faca avort, iar femeia a refuzat, ducand sarcina pana la capat.

Insa bebelusii n-au apucat sa se bucure de viata, pentru ca mama lor i-a omorat imediat dupa ce s-au nascut, chiar in casa acesteia din Lucerne, Elvetia.

Dupa ce a nascut, Jelica a lovit unul dintre bebelusi de un perete, inainte de a-l ascunde in interiorul unui urias urs de plus. Celalalt bebelus a ajuns intr-un cos de rufe din bucatarie.

Curtea de Justitie din Lucerne a declarat ca femeia de 23 de ani a intrat in travaliu cand avea doar sapte luni de sarcina. Aceasta a declarat ca era singura pentru ce se despartise de tatal copiiilor.

In momentul in care contractiile au inceput, s-a dus in cada, luandu-si laptopul cu ea pentru a se documenta. Aceasta a spus: „Nu stiam cum se naste un copil. Am umplut cada cu apa cand a inceput totul.

Nu-mi amintesc cum am reusit sa fac asta. Imi amintesc doar ca zaceam in cada si ma documentam pe internet despre ce trebuie sa fac”.

Continuarea articolului »

Publicat: 02 Feb. 2019, 15:25 Life
Pe aceeași temă