O mai țineți minte pe Biencuța din telenovela ”Numai iubirea”? Cum arată și cu ce se ocupă în prezent

Publicat: 18 mart. 2021, 11:42 Autor: Elena Vedete

Bianca Neagu, cunoscută publicului drept Biencuța din telenovela ”Numai iubirea”, s-a transformat într-o femeie frumoasă. Acum în vârstă de 24 de ani, Bianca este total transformată după aproape 17 ani de la prima apariţie pe micul ecran. 

Bianca Neagu şi-a început cariera în actorie la numai opt ani, când a devenit cunoscută pentru rolul Biancăi Bratu în telenovela „Numai iubirea“, iar apoi a mai jucat în „Păcatele Evei“, „Mama după ora 5“, „Inimă de ţigan“ şi „Daria, iubirea mea“.

Într-o apariţie, cu ceva timp în urmă, în cadrul emisiunii „Vorbeşte lumea“, de la Pro TV, Bianca Neagu a uimit cu transformarea sa fizică. Frumoasa brunetă a vorbit despre cum s-a schimbat viaţa ei în cei 17 ani de la debutul său în actorie. După ce a renunţat la actorie, Bianca a făcut un master pe logopedie pentru că îi plac foarte mult copiii şi a ales meseria de logoped.

„M-am descoperit. Mi-am descoperit limitele, mi le-am depăşit, m-am creat. Am avut timp să mă dezvolt profesional şi personal. Sunt bucuroasă şi împlinită de ultimii 16 ani. Acum sunt logoped, lucrez cu copiii. Îi ajut să înveţe să vorbească corect, pentru că este foarte important şi, din păcate, sunt foarte mulţi copii care au probleme. În perioada 4-6 ani, se dezvoltă cel mai bine limbajul şi trebuie, noi, logopezii, să facem ajustările necesare“, a povestit tânăra.

Biana Neagu: ”Mi-e foarte dor de actorie”

„Mi-e foarte dor de actorie. M-am concentrat mai mult pe cea de-a doua mea pasiune, logopedia, şi am luat o pauză destul de lungă. Mi-ar plăcea să revin pe micile ecrane. Nu am renunţat, îmi doresc să fac ceva“, a spus Bianca Neagu.

Pe lângă logopedie, Bianca mai are o pasiune, aceasta cochetând acum şi cu moda: „Am început să creez gentuţe, borsete. Sunt făcute manual. E o pasiune care cred că a provenit din partea bunicii mele. Am început să creez lucruri pe care să le port eu“.

Cu cine se iubește Bianca Neagu

Bianca trăieşte o frumoasă poveste de iubire, de mai mulți ani, alături de pictorul Alin Croitoru, cei doi formând o pereche foarte frumoasă.
”Am o relaţie cu pictorul Alin Croitoru. Avem planuri serioase. Ne înţelegem foarte bine, ne iubim mult şi dacă totul merge bine…” a povestit Bianca Neagu în urmă cu mai mult timp, în cadrul unei emisiuni tv.

Citește și: Cum a ajuns Corina Dănilă să joace în telenovela ”Numai iubirea”. Ce face acum frumoasa actriță

Sursa foto: Facebook Bianca Neagu

Publicat: 18 mart. 2021, 11:42 Autor: Elena Vedete
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă