Cum a ajuns Corina Dănilă să joace în telenovela ”Numai iubirea”. Ce face acum frumoasa actriță

Publicat: 12 mart. 2021, 15:34 Autor: Elena Vedete
Telenovela ”Numai iubirea” a fost îndrăgită de mii de telespectatori, aceștia urmărind cu nerăbdare fiecare episod. Însă, puțini știu ce s-a întâmplat în culisele serialului. Despre întâmplările din culisele serialului a povestit chiar scenaristul Eugen Patriche, în cartea sa, „Două vieţi – Amintiri despre televiziune”.
“Oana s-a impus ca o certitudine. Corina era angajata postului Acasă şi a insistat să joace, având rolul fetei bune. S-a definitivat distribuţia şi rolul Corinei a suferit schimbări drastice în scenariu. Din învăţătoarea de 20 de ani neştiutoare în ale dragostei au făcut-o profă de engleză cu ceva trecut amoros! Deşi s-a achitat corect de rol şi s-a asociat la succesul imens al proiectului, Corina n-a fost niciodată mulţumită, simţindu-se eclipsată de impactul personajului Oanei”, a scris acesta.

Însă la adresa Oanei, Eugen Patriche are numai cuvinte de laudă: “Îmi amintesc de începuturi, de seriozitatea şi de maturitatea Oanei, care rezolva neaşteptat de bine scenele dificile, de respectul cu care îmi cerea «dom’ Patriche, îmi daţi voie să bag ceva texte de la mine?» şi acceptam, aşa cum îi lăsam şi pe ceilalţi. Oana a făcut rolul vieţii, a fost un atu pentru film, prestaţia ei fiind uşor ţinută în loc de interdicţia caraghioasă dată de Pepe de a nu se săruta cu alţii! După primul episod unde s-a cam giugiulit în pat cu Papi – Alexandru Papadopol – omul a devenit deplasat de gelos (şi la ce i-a folosit?)”.

Eugen Patriche: Prezenţa sa fizică nu se potrivea deloc

„M-am speriat vizionând proba ei. Prezenţa sa fizică nu se potrivea deloc cu ceea ce-mi imaginam şi n-am ezitat să-mi exprim dezacordul în faţa producărilor. Necazul Corinei e că pe ecran arăta mai plinuţă decât în realitate şi nu poseda acel aer de sexualitate agresivă. Dar mie nu-mi inspira nici acel parfum de puritate şi inocenţă cu care dotasem personajul pozitiv.

Poate că sunt subiectiv, dar prestaţia ei e singura din serial care nu m-a convins, invidia profesională o împingea spre spectaculos. De fapt, a încercat să-i ţină piept Oanei la o scenă când rivalele se întâlneau în faţa biroului de arhitectură. Amândouă au ieşit din text, Corina căutând replici usturătoare, dar era pe un teren unde Oana nu poate fi bătută”, a mai scris scenaristul.

”Numai iubirea” a fost prima telenovelă românească

”Numai iubirea” este prima telenovelă românească, produsă de Media Pro Pictures a cărei premieră a avut loc la data de 2 octombrie 2004 difuzată pe posturile de televiziune Acasă TV și Pro TV, primul fiind specializat în difuzarea de telenovele. De altfel ideea producerii acestei telenovele aparține chiar directorului executiv al postului, Ruxandra Ion care este și producător general.

Telenovela este structurată în 100 episoade a câte 60 minute. Este o producție integral românească. Imaginea este semnată de Bebe Cojocaru, coloana sonoră de Florin Sever. Piesa muzicală „Numai iubirea” care a dat și numele filmului, este interpretată de căntărețul de muzică latino Pepe. Costumele – Dana Săvuică.

Cum arată Corina Dănilă la 47 de ani

Corina Dănilă s-a transformat spectaculos în ultimii ani. Deși decizia a fost luată din cauza unor probleme de sănătate, acum, celebra actriță arată mai bine ca la 20 de ani. Regina telenovelelor povestea în urmă cu câțiva ani faptul că problemele de sănătate au determinat-o să slăbească peste 20 de kilograme: „Din cauza problemele de spate am decis că este mai bine să slăbesc, aşa că am apelat la această clinică, unde mi-au creat un regim personalizat de slăbit. Acum mă mişc mult mai uşor şi nu am probleme.”

Odată cu această schimbare majoră, vedeta a început transformarea. Mai exact, Corina Dănilă a intrat de curând în rândul vedetelor care au apelat la ajutorul medicului estetician, pentru a face câteva mici retușuri.

Sursa foto: Arhiva Ciao

Publicat: 12 mart. 2021, 15:34 Autor: Elena Vedete
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă