Corina Dănilă, victima unui atac în stil mafiot! Și-a găsit mașina cu parbrizul spart

Publicat: 26 iun. 2020, 10:10 Autor: Andreea Voicu Vedete

Are 47 de ani și nu s-a gândit niciodată că i s-ar putea întâmpla asemenea lucru chiar ei! Corina Dănilă și-a găsit mașina cu parbrizul spart, în parcare.

Prezentatoarea TV s-a trezit cu un șoc. Corina Dănilă nu știe din ce cauza s-a întâmplat acest lucru sau cum, pur și simplu a găsit parbrizul mașinii sale spart. Aceasta a apelat la o firmă care se ocupă cu astfel de modificări la mașină, așa că problema pare a fi rezolvată. E posibil ca parbrizul să se fi spart în urma unei lovituri cu piatra, arată Wowbiz.

“Mi-am găsit mașina īn parcare cu parbrizul spart. Cei de la parbrize au fost prompți și profesioniști, l-au înlocuit în 20 de minute! Mulțumesc”, a spus Corina Dănilă.

Corina Dănilă și fostul partener și-au pierdut casa în 2012

Pe de altă parte, prezentatoarea TV se află de mai bine de 6 ani într-o dispută cu o bancă. Ea și-a pierdut casa în 2012, după ce ea și fostul partener, Norris Măgeanu, au făcut un credit foarte mare de 1.7 milioane de lei – 458952 franci elvețieni -, bani care garantau achiziționarea vilei de lângă București. Dar după ce s-au separat, nu au mai putut achita rata, pentru că se devalorizase și francul elvețian

Corina Dănilă a fost considerată ”un caz social”

S-a zis în trecut despre ea că ar fi ”un caz social” la TVR, deoarece a picat testul profesional cu 57 de puncte. Corina Dănilă a scăpat de disponibilizări, după ce a fost încadrată în categoria cazurilor sociale, relata în 2013 RTV. Astfel că prezentatoarea TV a fost pusă pe lista celor care nu ar putea să trăiască decent, dacă ar fi dați afară. Atunci, din cele 462 de persoane care şi-au depus dosarele, doar 55 au scăpat de disponibilizări, conform sursei citate.

Ea ar fi fost ”salvată” pentru că e divorțată și are un copil de crescut. În prezent, Corina Dănilă își continuă cariera la TVR2. La începuturile carierei sale, ea a debutat pe scena artistică la PROTV.

Publicat: 26 iun. 2020, 10:10 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă
×