Este transformarea anului! Cum arată Corina Dănilă după ce a slăbit 20 de kilograme

Publicat: 18 dec. 2019, 14:51 Autor: Andreea Voicu Vedete

La 47 de ani, Corina Dănilă este cel mai bun exemplu că oricine o poate lua de la început ori de câte ori simte nevoia. 

S-a zis în trecut despre ea că ar fi ”un caz social” la TVR, deoarece a picat testul profesional cu 57 de puncte. Corina Dănilă a scăpat de disponibilizări, după ce a fost încadrată în categoria cazurilor sociale, relata în 2013 RTV.

Astfel că prezentatoarea TV a fost pusă pe lista celor care nu ar putea să trăiască decent, dacă ar fi dați afară. Atunci, din cele 462 de persoane care şi-au depus dosarele, doar 55 au scăpat de disponibilizări, conform sursei citate.

Ea ar fi fost ”salvată” pentru că e divorțată și are un copil de crescut. În prezent, Corina Dănilă își continuă cariera la TVR2. La începuturile carierei sale, ea a debutat pe scena artistică la PROTV.

”Corina şi-a început cariera în Televiziunea Română în 1994 în postura de crainic TV și prezentator de știri la TVR Internaţional, continuând apoi, din 1996, la ProTV, unde a prezentat Știrile PRO TV de dimineață, Știrile PRO TV de la ora 5 și principalul jurnal de știri de la 19.00, în weekend. (…)

Din 2004 până în 2005, a jucat rolul principal feminin, Ana Dogaru, în cele 100 de episoade ale serialului de televiziune Numai iubirea. Începând cu 2006, Corina a fost realizator și moderator al showului Femeia conduce, la Euforia TV”, se arată pe site-ul TVR2.

Corina Dănilă a slăbit 20 de kilograme

Prezentatoarea TV Corina Dănilă a slăbit 20 de kilograme, după ce a avut niște probleme cu spatele. La vârsta de 47 de ani, arată ca la 30!

Ce mănâncă? ”Carne de porc, vită, peşte, ouă, lactate (iaurt, chefir, brânză, caşcaval), salată verde, roşii, castraveţi, ridichi, ceapă, dovlecei, ciuperci, conopidă, broccoli, seminţe, ulei de măsline, fructe şi toooot felul de condimente. Gătesc la cuptor, fiert sau tras la tigaie”, a povestit Corina într-un interviu mai vechi.

Publicat: 18 dec. 2019, 14:51 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă
×