O mai ții minte pe Alina Crișan, ex-ASIA? Artista a fost la limită să încalce legea în plină pandemie

Publicat: 18 apr. 2020, 09:16 Autor: Andreea Voicu Vedete

Alina Crișan, ex-ASIA. Voi o mai țineți minte pe Alina Crișan, fostă membră a îndrăgitei trupe ASIA? Blondina, care întoarce capete pe stradă, a făcut-o ”lată” și a cam…încălcat legea zilele acestea. Ea n-a mai rezistat și a ieșit cu prietenele la plimbare!

Aflându-ne în contextul pandemiei de coronavirus, virusul venit din China, lumea ar trebui să fie mai responsabilă și ascultătoare și să stea liniștită în locuința proprie, pentru a nu se mai răspândi boala. Odată cu măsurile impuse de autorități, și vedetele au avut foarte tare de suferit, mai ales cei care prestează pe scenă, la evenimente etc. Artiștii stau acum în case pentru a se proteja și trăiesc cu speranța în suflet că acest război nevăzut se va termina curând, pentru ca oamenii să-și reia activitățile cotidiene de la capăt.

Însă, sunt unele vedete care parcă statul în casă nu le face chiar atât bine. De exemplu, Alina Crișan, fostă membră ASIA, a fost surprinsă de paparazzi de la Teo Show la o ”plimbărică” alături de două prietene, în plină pandemie de coronavirus. Îmbrăcate sport, dar cu atenție sporită, cele trei fete au făcut mișcare în jurul casei, iar mai apoi s-au așeat pe un gard și au stat de vorbă.

Viața amoroasă a Alinei Crișan a fost zbuciumată

Pe de altă parte, Alina Crișan, ex-ASIA, a avut o viață amoroasă tumultoasă. Cu frumusețea ei, a făcut cuceriri pe bandă rulantă, dar a și suferit în trecut! Cel mai recent exemplu este situația din toamna anului trecut, când Alina a avut o relație eșuată cu portughezul Didier Nunes, alături de care trebuia să își întemeieze o familie, dar a ieșit cu scandal! Mai mult decât atât, în 2018, femeia ar fi avut o relație cu primarul din Baia Mare.

„Urma să ne căsătorim, e adevărat. Eram, practic, logodiți! Discutasem chiar și de un copil. Trebuia doar să găsim un moment bun”, a spus portughezul atunci, arată RTV.

Mai mult decât atât, Didier a mărturisit că a fost înșelat de Alina cu un alt bărbat.

„Uite cum s-a intamplat: duminica seara, eram la niste prieteni. Ne-am filmat cu telefonul, fiecare ce faceam: glume, schetch-uri, caterinca. Prostii, ce fac prietenii intre ei. Si ca sa vizualizam fiecare ce in filmat, am logat toti telefonul la televizor. A venit si randul Alinei sa conecteze telefonul. Ne-am uitat la filmulet, toata lumea radea. Alina iese din filmulet dar uita ca inca este conectata la televizor cu telefonul. Noi vorbeam, cand la un moment dat, pe televizor apare WhatsApp-ul cu un mesaj de la un tip, Bogdan: Buna ce faci, mai esti acolo? Ea raspunde: Inca sunt aici, iubire, vorbim dupa! Am citit fiecare litera tastata de degetul ei! Fiecare litera! In momentul ala mi-a plecat pamantul de sub picioare! Ma uitam in dreapta, ma uitam in stanga – toata lumea se uita la televizor si nu le venea sa creada. Ea era in camera dar nu stia ce se intampla in jur. Era la masa, langa mine, cand vorbea cu ala. Si ii zic: Cu cine dracu’ vorbesti? Cu Bogdan, cu iubire? In momentul ala a facut pe ea! A sters tot si a inceput sa se balbaie: ca a gresit, ca nu trebuia sa trimita, ca nu-i adevarat! In momentul ala, m-am pierdut total si totul s-a prabusit: planuri, copii, casatorie… Totul a murit! Ea, Alina Crisan, mi-a furat doi ani din viata! Asta doare cel mai mult”, a povestit el.

La 34 de ani, Alina Crișan i-a „bifat” pe unii dintre cei mai “apetisanți” bărbați din showbiz-ul românesc. A avut iubiţi celebri, ca Alex Piţurcă (2003-2007), Dan Leasă (2008), Codin Maticiuc (2009) şi Mihai Radu (2014), arată Cancan.

Publicat: 18 apr. 2020, 09:16 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă