O fostă prezentatoare de la Antena 1, apariție uimitoare pe litoral! Și-a pus o perucă pentru a nu fi recunoscută

Publicat: 13 iul. 2020, 14:40 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Crina Abrudan nu se teme de noul coronavirus. Frumoasa blondină s-a distrat weekend-ul trecut la mare alături de gașca sa de prieteni, fără să îi peste de restricțiile impuse din cauza temutului virus. 

Fosta prezentatoare de la Antena 1 a făcut furori pe litoralul românesc. Paparazzi CIAO.RO au surprins-o la o terasă de fițe total schimbată. Vedeta s-a folosit de o perucă pentru a-și schimbat puțin look-ul, fără însă să facă o schimbare majoră. Ce-i drept o prindea foarte bine noua culoare, puțin mai deschisă decât cea pe care o poartă în mod normal și spunem acest lucru pentru că, din imagini se poate observa cum toți bărbații prezenți la masă se întreceau în a-i face pe plac vedetei.

Ca o adevărată divă, Crina Abrudan a intrat sigură pe ea în local, semn că a simțit cum toate privirile erau ațintite asupra ei. Și acum sinceri fiind… avea motive întemeiate să creadă acest lucru. Deși nu a ales o ținută foarte specială, blondina fiind îmbrăcată într-un tricou negru și o pereche de pantaloni scurți în aceeași nuanță, formele sale și atitudinea mai ales au reușit să o pună în valoare pe fosta prezentatoare TV.

Crina Abrudan, distracție pe litoral

Frumoasa vedetă a avut parte de un weekend fără griji, a ales să uite de probleme într-un renumit club de la malul mării și de această dată nu a vrut să renunțe la perucă. Nu știm exact de ce a ales să poarte acest accesoriu, însă trebuie să spunem că dacă și-a dorit să nu fie recunoscută, nu i-a ieșit prea bine acest lucru…

Ce face în prezent Crina Abrudan?

După ce a părăsit trustul Intact, Crina s-a concentrat pe viața personală, s-a dedicat relației și a încercat să se orienteze spre un alt domeniu. Și-a achiziționat un apartament într-un compelx rezidențial de lângă București , pe care l-a amenajat singură, exact așa cum și-a dorit.Totodată Blonda a reușit să se lanseze și în afaceri, în complexul în care și-a cupărat apartamentul, a mai cumpărat un spațiu pe care l-a transformat într-un loc de joacă pentru copii.
Publicat: 13 iul. 2020, 14:40 Autor: Hermina Hagianu Vedete
Pe aceeași temă